• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Greška u derbiju, ode kapitenska traka!

Slavoljub Đorđević ostaje bez kapitenske trake. "Sportski žurnal" piše o svađi Đorđevića i Ninkova uoči derbija. Adžić najavljuje "rezove".

 Greška u derbiju, ode kapitenska traka! Izvor: MONDO

Biti kapiten Crvene zvezde jedna je od najvećih počasti za svakog fudbalera tog kluba. Ove sezone ta čast pripala je Slavoljubu Đorđeviću, ali će štoper zbog grešaka u mečevima protiv Slovana i posebno "poklona" Partizanu ostati bez nje!

Sportska štampa piše da je stručni štab u dogovoru sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem već odlučio da kapitenska traka ubuduće bude na ruci reprezentativca Pavla Ninkova.

Pitanje je i da li će Đorđevića ubuduće biti u sastavu Zvezde. Nagovještava se da će protiv Borca iz Čačka u Kupu umjesto Đorđevića igrati vjerovatno omladinac, Uroš Spajić, koji je momentalno priključen ekipi.

Tako nešto nagovještava Ivan Adžić.

"Slavoljub Đorđević je napravio katastrofalnu grešku u derbiju. Kada se tome doda i greška iz meča sa Slovanom može se zaključiti da su nas ta njegova dva kiksa skupo koštala. Trener Aleksandar Kristić je taj koji odlučuje o njegovom statusu", kaže Adžić.

"Sportski žurnal" piše o žestokoj svađi između Đorđevića i Pavla Ninkova u svlačionici uoči početka derbija.

Đorđević je kasnio da izvede tim iz svlačionice, što mu nije bio prvi put, Ninkov ga požurivao jer su svi ostali bili spremni da izađu. U prvi mah moglo je da se čuje i da je bilo tuče, ali navodno je ipak sve završeno na žešćoj svađi.

"To nije istina", rekao je Ninkov, vjerovatno novi kapiten Crvene zvezde.

I trener Kristić demantuje: "Odakle vam to? Nije bilo nikakve svađe".

"Žurnal" navodi da se svađa očigledno odrazila na smirenost Đorđevića koji je u prvom kontaktu s loptom pogriješio i to je odlučilo derbi.

U stručnom dijelu uprave Zvezde vrlo su nezadovoljni izdanjem prvog tima u derbiju. Nezalaganje, nedostatak agresivnosti, anemičnost...

"Nedopustivo je da derbi izgleda kao prijateljska utakmica, bez olova, to je ono što najviše zamjeram igračima. Rekao sam igračima da će zbog takvog odnosa pojedinci biti kažnjeni. Napravila se u javnosti loša atmosfera pred najveću srpsku fudbalsku svetkovinu. Meni je izgledalo da oni na terenu neće da startuju jedni na druge. Izgledalo mi je da igrači razmišljaju ako napravim jači faul, mogao bih odmah da završim u zatvoru", primijetio je Adžić.

On je poručio svim igračima da treba da se zapitaju za svoj status u klubi i najavio pojačanja na zimu.

"Biće rezova na zimu. Sigurno. Pojačanja će biti. Dovešćemo samo gotove igrače, one koji odmah mogu da donesu prednost Zvezdi. Pojačaćemo se igračima od klase, poput Li Adija", obećava sportski direktor crveno-bijelih.

Zanimljiva je i izjava trenera Aleksandra Kristića, koji sada otkriva da Zvezda NEMA kondicionog trenera!!!???

"Nemamo kondicionog trenera, to je činjenica, potreban nam je", kaže Kristić.

Nevjerovatna dešavanja u klubu koji je nekada bio velikan evropskog fudbala...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC