• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spaić novi trener Leotara

Doskorašnji pomoćnik Vukašina Višnjevca, koji je napustio klupu Leotara, Dragan Spaić novi je trener premijerligaša iz Trebinja.

 Spaić novi trener Leotara Izvor: MONDO

Rukovodstvo kluba nije htjelo mnogo da eksperimentiše sa postavljanjem novog šefa struke, već je imenovalo Spaića, koji dobro poznaje ekipu.

" Čast mi je što sam izabran za šefa stručnog štaba, ali i velika obaveza. Klub se nalazi u specifičnoj situaciji i na nama je da do kraja prvenstva sve učinimo kako bismo osvojili što više bodova i imali mirnije proljeće. Mislim da i fudbaleri to shvataju i vjerujem da će dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolje rezultate. Već u subotu nas očekuje veliko iskušenje, jer gostujemo Sarajevu, koje ima jednu od najboljih ekipa u ligi. Igramo bez suspendovanih Andrića, Mandića i Milenkovića, a povrijeđen je i Komnenić. Bez obzira na sve, nećemo se predati, već idemo da se nadigravamo", rekao je  novi šef stručnog štaba trebinjskog premijerligaša.

Dragan Spaić Krcko je cijelu karijeru proveo igrajući za Leotar. Za klub sa "Polica" odigrao je više od 250 zvaničnih utakmica u periodu od 1986. do 1999, a poslije rata bio je kapiten, sve do prestanka aktivnog igranja 1999. godine. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC