• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković se izvinjava, Partizan plaća kaznu

Stojković: "Želio sam da kažem Grobarima da ranije nisam mislio loše o Partizanu". Đurić: "ovo je hajka, ali platićemo kaznu".

 Stojković se izvinjava, Partizan plaća kaznu Izvor: MONDO

Golman Partizana Vladimir Stojković izvinio se zbog poruke na majici koju je pokazao poslije 139. "večitog derbija", a iz Humske su poručili da tenzija treba da se spusti i da će platiti kaznu od 120.000 dinara (oko 1.200 evra).

"Nisam imao namjeru nikoga da vrijeđam. Samoinicijativno sam prije utakmice ispisao tekst na majici. Nije mi bila namjera nikoga da provociram. Poruka je bila namijenjena navijačima na južnoj tribini. Želio sam da im kažem da u prošlosti nisam imao loše mišljenje o Partizanu. Izvinjavam se ako sam nekoga ovom porukom uvrijedio", napisao je Stojković u službenoj izjavi dostavljenoj Zajednici Superlige Srbije.

Zamjenik disciplinskog sudije Nenad Vuković kaznio je Stojkovića sa 1.200 evra zbog poruke na majici: "Oprostite mi moju ružnu prošlost", što je u fudbalskim organima rotumačeno kao "provokativno ponašanje" golmana crno-bijelih.

U obrazloženju odluke zamjenika disciplinskog sudije, navedeno je da je kazna adekvatna sankciji prvotimcima Crvene zvezde koji su prije dvije godine nosili majice na kojima je pisalo "Pravda za Uroša" (misli se na osuđenog navijača Crvene zvezde Uroša Mišića koji je napao policajca bakljom za vrijeme utakmice Zvezda - Hajduk Kula).

U Partizanu žele da "stanu na loptu".

Predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić za "Žurnal" je rekao da će Partizan platiti kaznu.

"Vrijeme je da se strasti smire i zato naš klub neće dizati prašinu. Krajnje je vrijeme da počnemo da igramo fudbal, a ne da se bavimo sporednim temama", kaže Đurić.

Na konstataciju da su i fubaleri Zvezde svojevremeno kažnjeni zbog majice "Pravda za Uroša", Šurić ističe da to "nisu isti slučajevi, ali nema veze".

"Partizan neće da se buni, iako svi vide da je protiv Vladimira Stojkovića pokrenuta hajka. Dosta je bilo svađa, hajde da konačno prebrodimo nesporazume. Za dobro fudbala", rekao je Đurić.

Reprezentativac Srbije nije bio u sastavu Partizana za utakmicu osmine finala Kupa protiv Proletera. Ipak, Stojković nije propustio priliku da iz lože odgleda utakmicu crno-bijelih, a navijači su ga pozdravili aplauzima, a potom i skandiranjem njegovog imena.

Novinari su po završetku meča očekivali da iskusni čuvar mreže da izjavu povodom kazne koju mu je u srijedu izrekla Zajednica, ali su dobili samo kratak odgovor: "Nemam komentar".

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC