• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Lovren udario na Bila Gejtsa, sprema mu se selidba iz Engleske

Autor mondo.rs

Hrvatu se pozicija u Liverpulu žestoko uzdrmala.

 Dejan-Lovren-prelazi-u-Lacio-Kalidu-Kulibali-ide-u-PSZ-ili-Liverpul Izvor: Guliver, Clive Brunskill/Getty Images Europe

"Gotovo je, Bile. Ljudi nisu slijepi", napisao je Dejan Lovren ispod jednog video snimka na kom se Bil Gejts zahvaljuje ljekarskom osoblju SAD i tako se svrstao na stranu teoretičara zavjere koji pojavu korona virusa dovode u vezu sa 5G mrežom i budućom vakcinacijom, odnosno čipovanjem ljudske rase.

U međuvremenu, moguće da je Hrvatu promaklo da mu se pozicija u Liverpulu žestoko uzdrmala i da će tokom narednog prelaznog roka, najvjerovatnije, morati da napusti Englesku poslije sedam godina provedenih u Sautemptonu i Liverpulu.

Možda će vas zanimati

"Gazzetta dello Sport" objavila je da su "redsi" u kontaktu sa predsjednikom Lacija, Klaudijom Lotitom, koji je zainteresovan za transfer 30-godišnjeg štopera. Lovrenu sljedeće godine ističe ugovor sa šampionom Evrope, a pošto je u posljednjih godinu i po dana uglavnom rezerva u konkurenciji Virdžila van Dajka, Džoela Matipa i Džoa Gomeza, logično je da će sportski menadžment pokušati da zaradi na njegovom odlasku.

Nisu samo njegova pozicija u klubu i kratkoročan ugovor razlog dovođenja Lovrena u vezu sa rimskim klubom, već i namjera menadžera Liverpula, Jirgena Klopa, da konačno kompletira tim koji je zamislio prije dvije sezone, ali za koji nije bilo dovoljno sredstava.

Vijest o tome da je Pari sen Žermen blizu dogovora sa predsjednikom Napolija, Aurelijom De Laurentisom, oko prelaska Kalidua Kulibalija na "Park prinčeva", samo je "probudio" Liverpulove pregovarače, koji su navodno poručili agentima LIAN sports agencije (Faliju Ramadaniju i Nikoli Damjancu) da su zainteresovani za usluge stamenog štopera.

Za to neće više biti potrebno 100 miliona evra, koliko je iznosila Kulibalijeva izlazna klauzula do početka pandemije korona virusa.

Izabrao da igra u tandemu sa Van Dajkom ili Tijagom Silvom, Kulibali će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti Seriju A. U suprotnom smjeru trebalo bi da krene Lovren.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC