• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se "vrbuje" pojačanje: Divim mu se, hoću da sve ponovimo

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Već su igrali zajedno, a hoće li ponovo?

 Tako se "vrbuje" pojačanje: Divim mu se, hoću da sve ponovimo Izvor: Guliver/Getty images/Lintao Zhang, LINTAO ZHANG/GETTY IMAGES ASIAPAC

Juventus želi Pola Pogbu. O tome su manje-više otvoreno pričali i u Torinu, a nekoliko puta su i igrači "bjankonerih" pozivali Francuza da se vrati u svoj nekadašnji klub.

Da takvih poziva ne zafali, postarao se i Paulo Dibala, koji je imao jasnu i nedvosmislenu poruku za vezistu Mančester junajteda.

Možda će vas zanimati

Dvojica bivših saigrača redovno komuniciraju putem društvenih mreža i privatno su u kontaktu, što je dodatno potpomoglo pisanja medija da bi Pogba želeo da se vrati u Torino.

Poznato je da je Junajted prošlog leta bio ozbiljno "zagrizao" da Dibalu upari sa Pogbom, ali umesto na "Old Trafordu", Argentinac želi da se to ponovo dogodi u timu Juventusa.

Kada je Dibala u videu za sajt UEFA gledao svoju kolekciju dresova iz Lige šampiona, posebno je pohvalio onu koju je zamenio baš sa Pogbom.

"Ne mogu da zanemarim ovaj dres. On je iz Mančestera, od mog prijatelja Pola (Pogbe), kojem se divim kao osobi još više nego kao fudbaler", rekao je Dibala, koji se nedavno oporavio od korona virusa.

"Imao sam priliku da delim neverovatne stvari sa njim i nadam se da ćemo to jednog dana sve ponoviti. Ali imajući u vidu taj meč koji smo odigrali jedan protiv drugog, bilo je to na nezaboravnom "Old Trafordu", jednom od najvažnijih stadiona na svetu. Kada tamo odete, osećate atmosferu i udišete je."

Dibala se prisetio i da je on bio strelac jedinog gola na tom susretu, ali očigledno je da bi u nekom narednom okršaju protiv "đavola" voleo da na svojoj strani ima Pogbu.

Ko zna, Francuz je često davao utisak da bi želeo da ponovo napusti Mančester...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC