• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: "Vječiti" i ko još? Rad ili Vojvodina?

Partizan igra sa Jagodinom i misli na Bragu, Zvezda gostuje u Kuli, a derbi 10. kola igraće se na Banjici. Ko će održati korak za "vječitima"?

 JSL: "Vječiti" i ko još? Rad ili Vojvodina? Izvor: MONDO

Vječiti rivali, ujedno i lideri Jelen Superlige nastavljaju trku. Ko će se uz njih zadržati u vrhu tabele znaće se u nedjelju poslije derbija desetog kola u kome Rad dočekuje Vojvodinu.

Na papiru gledano, Partizan će imati lakši posao od Zvezde, jer će u subotu dočekati Jagodinu. Ali, crno-bijelima je još u svježem sjećanju poraz od "ćurana" s jeseni 2009. I tada se igralo u Humskoj.

Takođe, fudbaleri Partizana su se ove sezone već dva puta opekli u prvenstvu prije i poslije utakmice u Ligi šampiona, sa Arsenalom. Kod kuće su igrali bez golova sa Spartakom, a poraženi su u Novom Sadu od Vojvodine.

Sada će se sastati sa Jagodinom četiri dana prije duela sa Bragom, odlučujućim za opstanak u Evropi.

Jagodinci će u Humsku doći sa novim-starim trenerom Miljojkom Gošićem, koji je naslijedio Mladena Dodića.

Meč između Hajduka i Zvezde ima predigru. Kuljani naglašavaju da imaju probleme u organizaciji utakmice zbog dugovanja crveno-bijelih.

"Biće mnogo pritisaka i biće teren mnogo loš. Uvijek je loš u Kuli. Ipak, mi moramo da pokažemo da smo bolji od Hajduka i alibi neće postojati. Zaboravili smo derbi i sada je najvažnije da nastavimo sa pobjedama u šampionatu", istakao je golgeter Zvezde, Andrija Kaluđerović.

Ulaznice za meč mogu se kupiti u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 10,00 do 18,00 i na dan utakmice od 8,00 do početka.

Cijene su 1.000 dinara (10 evra) za tribine, a 5.000 (50 evra) za ložu. Na blagajnama će se naći 4.000 ulaznica.

Zahuktali "građevinari", koji su "vezali" pet pobjeda u šampionatu, ugostiće Vojvodinu u nedjelju. Novosađani nisu savladali Rad u posljednjih šest utakmica, u kojima su poraženi čak četiri puta (u oba prošlosezonska meča)!

Rad se u srijedu "opekao" u Kupu, eliminisao ga je niški Sinđelić poslije penala, koji su bili srećni za "lale" u Jakovu.

Neizvjesno je igranje Vošinog napadača Oumarua Abubakara, koji ima rasjekotinu na desnoj potkoljenici.

I Smederevci su imali neprijatno iskustvo ove nedjelje, jer ih je na njihovom bunjištu (takođe poslije penala) iz Kupa izbacio Teleoptik. Priliku za rehabilitaciju imaće na Staroj Karaburmi...

Međutim, čekaće ih "romantičari", koji su ih savladali u prethodna tri duela, a osokoljeni dobrom igrom i bodom donijetim prošlog vikenda iz Novog Sada.

Subotičani su u prošloj sezoni imali stoprocentan učinak protiv Čačana, koji će protiv Spartaka željeti da zaliječe rane. Vjerovatno nisu očekivali da će proći u četvrtfinale Kupa, ali su deprimirani jer su u Beogradu protiv Zvezde primili četiri "komada".

Ali, Borac je već šest kola bez pobjede.

Isti učinak ima Inđija, koja bi trebalo da ima znatno lakši zadatak od čačanskih "zebri", jer će dočekati Čukarički, koji je u dosadašnjih deset kola dao samo jedan gol.

U Kragujevcu će se sastati Metalac i Javor, a u Lučanim Sloboda Point Sevojno i BSK Borča.

PAROVI 10. KOLA:

U subotu (13.30):

ČAČAK: Borac - Spartak Zlatibor Voda
INĐIJA: Inđija - Čukarički
KRAGUJEVAC: Metalac Gornji Milanovac - Javor Ivanjica
BEOGRAD: OFK Beograd - Smederevo
LUČANI: Sloboda Point Sevojno - BSK Borča
BEOGRAD: Partizan - Jagodina (16.00)

U nedjelju (13.00):

KULA: Hajduk - Crvena zvezda
BEOGRAD: Rad - Vojvodina

TABELA: Partizan 22, Crvena zvezda 22, Rad 20, Vojvodina 19, OFK Beograd 14, Sloboda 14, Spartak 13, Jagodina 12, Smederevo 11, Borac 11, BSK 10, Inđija 9, Javor 8, Hajduk 2, Metalac 2, Čukarički 2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC