• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federeru nude prelazak na fudbal: Daćemo ti broj 20, samo plati članarinu!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Švajcarac je dobio zanimljivu ponudu.

 Švajcarski fudbalski petoligaš zove Rodžera Federera Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Nije baš da se radi o pozivu koji se ne odbija, ali Rodžer Federer jeste dobio zanimljivu ponudu.

Teniska sezona stoji već dva mjeseca i pitanje je kada će se "beli sport" vratiti, ali ako želi da održi dobru kondiciju, sada bi možda bio pravi trenutak da pređe na fudbal!

Možda će vas zanimati

 Tako razmišljaju u švajcarskom petoligašu Viljareposu, klubu koji želi da iskoristi ovaj prekid teniske sezone i dovedu idola u svoje redove.

Pa šta ako mu je skoro 39 godina i ako se bolje snalazi sa rukama - petoligaš je najtrofejnijem gren slem šampionu već pripremio dres sa brojem 20, koliko Federer ima trofeja na turnirima "velike četvorke".

"O ovoj ideji razmišljam već neko vrijeme, ali nisam imao vremena dosad da pokrenem sve to. Čak i da ne prihvati našu ponudu, bilo bi nevjerovatno ludo da ostvarimo vezu s njim. Kad bi samo htio da se uslika s našim igračima, potpisati nam dres...", rekao je predsednik kluba Pjer Šovej.

Ipak, iz Viljareposa ne žele da vrše veliki pritisak na "Fedeksa"; pa su mu poručili da može da postane njihov igrač i nakon što završi tenisku karijeru, a otkrili su i šta bi ga sve čekalo u petoj ligi.

"Spremni smo da ti damo i brojeve 21, 22, 23 ili, ko zna, možda i 24, zavisi kako se bude razvijala tvoja teniska karijera", ponovo aludiraju na gren slem trofeje. Ali ima i jedna mala začkoljica...

"Svi u klubu su podjednaki pa bi trebalo i da platiš članarinu od 180 franaka. Nećeš imati problema s linijskim sudijama, jer u petoj ligi nemamo nijednog", poručili su iz švajcarskog niželigaša.

Federer - koji je nedavno dao milion dolara za djecu u Africi - inače je poznat kao pravi ljubitelj fudbala, a omiljeni klub mu je Bazel.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC