• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Junajteda: Runi je đubre!

"Đubre, Runi je đubre", pjevaju navijači Mančester junajteda na poznatu melodiju Edija Granta "Come back, baby come back".

 Navijači Junajteda: Runi je đubre!  Izvor: MONDO

Vejn Runi je uprkos ostanku na Old Trafordu poprilično naljutio navijače Mančester junajteda "tvrđenjem pazara" oko novog ugovora.

Zato su mu pristalice Junajteda prepjevale kompoziciju Edija Granta "Come back, baby come back" u vrlo uvredljivu "Đubre, Runi je đubre" (Scumbag, Rooney, scumbag)!

Osim teksta pjesme, za engleskog reprezentativca su jako uvredljive i karikature na "spotu" koji je postavljen na Youtube, a odnosi se na ljubav popularnog Šreka prema boji, ali ne "crvenih đavola", već novca.

Video pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs

Runi je na udar pristalica vlastitog tima došao zbog nećkanja oko potpisanja novog ugovora nakon kojeg je postao najplaćeniji igrač današnjice sa nedeljnom platom od 250.000 funti.

A posebno im je "zabio nož u leđa" zbog najava da je postojala mogućnost da pređe čak u najljućeg gradskog rivala - Mančester siti.

Koliko je to zaista bilo "opipljivo" govori i podatak da je jedan navijač "građana" istetovirao Runija na leđima uz natpis "Legenda Sitija"!?, što su engleski mediji okarakterisali "najglupljom tetovažom u istoriji".

Na "novi hit" navijača još nije uslijedila reakcija Runija, koji se trenutno oporavlja od povrede članka u Dubaiju sa suprugom Kolin.

Koju je, uzgred, do nedavno varao sa prostitukom...

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson je potvrdio u petak da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo. Škotski stručnjak je prošle sedmice izjavio da će engleski reprezentativac morati da pauzira naredne tri nedelje, ali...

"Mislim da bi pauza mogla da potraje i duže",
dodao je Ferguson i naglasio da su ljekari savjetovali Runiju mirovanje do daljnjeg.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC