• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Barse kažnjen jer je glumio sudiju

Drugi golman Barselone Hose Manuel Pinto zaradio suspenziju jer je na utakmici protiv Kopenhagena prevario protivničkog napadača da je u ofsajdu.

 Golman Barse kažnjen jer je glumio sudiju Izvor: MONDO

Disciplinska komisija UEFA kaznila je rezervnog golmana Barselone sa dve utakmice neigranja u Ligi šampiona zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Kopenhagena.

Golman Barse je u 26. minutu meča trećeg kola Lige šampiona pri rezultatu 1:0 za Katalonce praktično zaustavio vrlo izgledan kontranapad danske ekipe ubijedivši protivničkog igrača da je u ofsajdu.

Fudbaleri Kopenhagena izveli su odličnu akciju i izbacili Cezara Santina, ali je brazilski napadač umjesto da završi akciju povjerovao golmanu Barselone koji mu je mahao da je u nedozvoljenoj poziciji i jednostavno stao.

Pinto je, kako je izjavio kasnije Santin, čak i zviždao imitirajući sudijsku pištaljku što ga je dodatno zbunilo, pa je tako upropaštena prilika da Kopenhagen izjednači.

Španski golman je, da stvar bude gora, ponosno mahao svojoj klupi pokazujući da je on zaslužan za prekid protivničke akcije, ali ga je pravda ipak stigla.

Danski klub je poslije meča uputio žalbu disciplinskim organima UEFA koji su Pinta zbog nesportskog ponašanja kaznili sa dve utakmice neigranja u Ligi šampiona.

Pinto je kažnjen jer pravila UEFA nalažu da se preduzme akcija protiv igrača koji je "prekršio osnovna pravila pristojnog ponašanja", čak i ako je to promaklo sudiji utakmice.

Iz katalonskog kluba poručili su da se neće žaliti na ovu odluku, jer se prvi golman Valdes ionako vraća među stative.

Pinto se priključio trostrukom evropskom prvaku 2008. godine, a meč protiv Kopenhagena bio je njegov prvi meč u Ligi šampiona. Ponikao je u Betisu, a punih deset godina bio je član Selte

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC