• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blamaža Brage

Od učesnika Grupe H Lige šampiona, svi pobijedili u prvenstvima osim Brage koja je poražena.

 Blamaža Brage Izvor: MONDO

Partizan je slomio otpor Jagodine u drugom poluvremenu (3:0), Arsenal je do pobjede nad Vest Hemom došao pogotkom Songa u 88. minutu, a Šahtjor je, takođe minimalnim rezultatom, upisao tri boda na gostovanju Dnjepru, golom Adrijana u 26. minutu (Dario Srna isključen u posljednjim trenucima).

Jedini član Grupe H Lige šampiona koji nije pobijedio ovog vikenda u prvenstvu je Braga. I ne samo to, tim Domingosa Pasijense se obrukao, poražen je na gostovanju "fenjerašu" Rio Aveu.

Rio Ave je do prve pobjede u sezoni od 2:0 stigao golovima u rasponu od deset minuta, u 72. i 82, i time pobjegao sa dna tabele.

Da li je igračima Brage prerano misli okupirao Partizan, ostaće tajna, ali je jasno da se trener Pasijensa nije kockao miješanjem karata. U odnosu na sastav koji je savladao srpskog šampiona prije deset dana, napravio je samo tri izmjene.

Braga se nalazi na diobi trećeg mjesta sa Akademikom, sa po 14 bodova iz devet utakmica, četiri manje od drugoplasirane Benfike i čak 11 manje od lidera, Porta.

Međutim, naredni protivnik Partizana vjerovatno će "potonuti" već u nedelju kada čak četiri ekipe (Olhanense, Setubal, Sporting i Gimaraeš) mogu da ga preteknu na tabeli ukoliko pobjede i još jedna (Leirija) da se izjednači po broju bodova.

(MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC