• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Izdržaću... Kao Fejsa i Petrović

Vezista Partizana priznaje da mu nije lako zbog salvi zvižduka upućenih na njegov račun, ali zna kako da prevaziđe situaciju - dobrim igrama.

 Tomić: Izdržaću... Kao Fejsa i Petrović Izvor: MONDO

Atmosfera na utakmici Partizan - Jagodina (3:0), s obzirom na to da je imala funkciju generalne probe pred meč sa Bragom, bila je svečarska, iako pred malim brojem gledalaca. Začinili su je crno-bijeli sa tri pogotka.

Međutim, nisu svi fudbaleri šampiona i lidera Superlige dobili podršku. Nemanja Tomić je propisno izviždan tokom prvog poluvremena, a kada je zvanični spiker na početku drugog dijela objavio da je zamijenjen, uslijedio je aplauz.

Nije se 22-godišnji vezista našao na udaru navijača samo zbog role protiv Jagodine, već zbog loših partija od početka sezone.

"Publika može da te prihvati ili ne prihvati. U subotu me nije prihvatila. Ne mogu mnogo da komentarišem, to je njihova odluka. Trudiću se da pružam dobre igre, pa da se to više ne događa", rekao je Tomić.

Nije mladom Kragujevčaninu prvi put da je meta negodovanja gledalaca. Prošle godine je na zvižduke reagovao nekorektno, a sada je to učinio zrelije - nije reagovao.

"Od mene se očekuje da probijam u napadu i rješavam situacije 'jedan na jedan', ali mi ne ide. Možda nisam u formi. Međutim, dobro odrađujem posao u defanzivi, možda me baš zato šef drži u timu".

Upravo je trener Aleksandar Stanojević podržao Tomića riječima:

"On je dio ekipe koja je ušla u Ligu šampiona... Možda nije u formi, ali uvijek pruža maksimum i zato ne zaslužuje zvižduke".

Tomić je svjestan da ima podršku šefa struke, ali nije mu lako.

"Teško mi je... Ali, nisam prvi kome zvižde. Kroz to su prošli Fejsa, Raća Petrović... Moram i ja da se izborim".

Kaže da zna kako.

"Preostaje mi da pokušam da ne slušam zvižduke i da igram što bolje".

Tomića i ostale crno-bijele u srijedu očekuje meč "biti ili ne biti" za opstanak na evropskoj sceni, protiv Brage. Uprkos tome, on tvrdi da se pritisak ne osjeća.

"Nema pritiska. Nije moranje da dobijemo, jer veliki je uspjeh i sam ulazak u Ligu šampiona. Nećemo se predati, igraćemo na rezultat".

Mladi ofanzivni vezista tvrdi da će srpski šampion igrati pametnije nego u Bragi gdje je poražen sa 0:2.

"Tamo smo krenuli previše ofanzivno. I ovdje ćemo igrati napadački, ali bićemo i oprezniji", zaključio je Nemanja Tomić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC