• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Metalac smjenjuje Živkovića

Uprava Metalca deset kola je čekala da ekipa ostvari prvu superligašku pobjedu. Nije je dočekala...

 Metalac smjenjuje Živkovića Izvor: MONDO

Zvonko Živković u ponedjeljak će na sjednici Sekretarijata kluba platiti ceh za očajan bilans poslije prvih deset mečeva u Jelen Superligi.

Metalac je poslije odlične debitantske sezone 2009/10 (zauzeo deveto mjesto) zapao u krizu i osvojio samo dva od mogućih 30 bodova, a i gol-razlika 3:15 sve govori.

Imajući u vidu praksu ekspresnog smenjivanja trenera u srpskom fudbalu, može se reći da je Živković u Metalcu imao podršku kakvu bi dobio u malo kojoj sredini...

"Moramo da napravimo šok, kako bismo trgli igrače. Promjena trenera je jedino rješenje u ovom trenutku. Zvonko Živković je dobar čovjek i trener, kvalitetno je radio, ali očigledno je da nije bio prihvaćen", rekao je za "Sportski žurnal" Dragoljub Vukadinović, prvi čovjek Metalca.

On je dodao da je Milanovčanima "na pojedinim utakmicama nedostajalo sreće, a negdje su nas i sudije spriječile da prođemo bolje".

Živkoviću, igračkoj legendi Partizana i nekadašnjem selektoru omladinske reprezentacije Srbije, kao satisfakcija ostaje izjava trenera Crvene zvezde Aleksandra Kristića poslije utakmice na Marakani (2:0), da je "Metalac primjer kako treba razmišljati i igrati fudbal".

Novi šef struke Metalca trebalo bi da postane Miodrag Radanović, koji je u finišu prethodne sezone preuzeo BSK i sačuvao ga od ispadanja iz Superlige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC