• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Mateo: Samo ne ponedjeljkom!

Menadžer Vest Bromvič Albiona zabrinut je uoči gostovanja Blekpulu, kojim će biti kompletirano deseto kolo Premijer lige.

 Di Mateo: Samo ne ponedjeljkom! Izvor: MONDO

Vest Bromvič bi pobjedom mogao da se vine na četvrto mjesto, ispred Mančester sitija i Totenhema, na poziciju sa koje se ide u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Iako je sezona tek ušla u drugu četvrtinu, bio bi to sjajan uspjeh za tim koji se prethodnih sezona konstantno selio iz Premijer lige u Čempionšip i nazad.

Ipak, italijanski trener Roberto Di Mateo ne osjeća se komforno pred duel sa Blekpulom, kako zbog atraktivnog fudbala koji demonstrira domaćin, tako i zbog termina odigravanja utakmice - ponedjeljak u 21.00.

"Prošle sezone smo ponedjeljkom redovno bilježili loše rezultate. Naročito ne volim ponedjeljak uveče. To je sjajan termin za TV, ali ne i za one koji igraju. Svi ostali su bili na terenu u subotu i nedjelju, znaš njihove rezultate i to ti stvara dodatni pritisak", objasnio je Di Mateo.

Kako je objasnio, "ponedjeljak je obično dan odmora, kada izvedem suprugu na ručak, pa uveče malo pogledam televizijski program".

"Da, uvijek gledam utakmicu ponedjeljkom kada je igraju drugi i super mi je. Ali igrati u tom terminu, u situaciji u kojoj se nalazi Vest Bromvič Albion, samo znači još pritiska".

Di Mateo je dodao da izuzetno cijeni ekipu Blekpula (prošle sezone su zajedno igrali u Čempionšipu) i da taj tim igra "najatraktivniji fudbal u Engleskoj, poslije Arsenala i Čelsija".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC