• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trzavice u Bajernu, predsjednik vs trener

Minhenski Bajern na prekretnici - da li imati još strpljenja za Luja van Gala ili prekinuti saradnju? Predsjednik ga javno kritikuje.

 Trzavice u Bajernu, predsjednik vs trener Izvor: MONDO

Minhenski Bajern se prošle sezone vratio na staze stare slave. Osvojio je Bundesligu, kup, došao do finala Lige evropskih šampiona. Sve to pod vođstvom Luja van Gala.

Ove sezone, međutim, Bajernu ne ide dobro u Bundesligi, a izostanak rezultata, naravno, pokrenuo je i trzavice u klubu. Bajern je trenutno na sedmoj poziciji sa čak deset bodova zaostatka za vodećom Borusijom iz Dortmunda.

Predsjednik Bajerna, legendarni Uli Henes javno je kritikovao Holanđanina, nazivajući ga teškim i isključivim čovjekom, koji ne prihvata mišljenja drugih i ocijenio je da on pravi pogrešne izbore prilikom selekcije tima.

Iako u posljednje vrijeme Bajern kao da dolazi u život, Henes se nije libio da iskaže neslaganje sa iskusnim trenerom, navodeći i imena nekolicine fudbalera koji su, prema njegovom mišljenju, nepravedno zapostavljeni, poput Marija Gomeza, Anatolija Timoškuča i Martina Demikelisa.

"Teško je pričati sa Van Galom. Ne prihvata ničije mišljenje, ali ne shvata da ne može sam da vodi klub. Gledam utakmice i vidim da golove daju tri fudbalera koji su, da se pitao samo Van Gal, mogli odavno da odu iz kluba. Međutim, ti fudbaleri su i dalje uspješni. Uzmite, na primjer, Anatolija Timoščuka, koji je u jednom trenutku bio naš najbolji igrač", primjetio je Henes.

Predsjednik Bajerna poručuje da svaki igrač mora da bude zadovoljan u klubu ako želi da ga zadrži i da Van Gal to mora da shvati.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC