• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Za jesenju titulu - igračima 10.000 KM

Rukovodstvo Borca odlučilo je da nagradi fudbalere sa 10.000 maraka u slučaju osvajanja jesenje titule šampiona Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Za jesenju titulu - igračima 10.000 KM Izvor: MONDO

Procjena Upravnog odbora banjalučkog kluba je da će za trofej jeseni biti potrebno pet bodova u preostale tri utakmice Premijer lige BiH.

Borac prvo očekuje gostovanje u Travniku (6. novembra), potom slijedi derbi sa Željezničarom u Banjaluci (13. novembar), a kraj polusezone, Banjalučani će dočekati u Trebinju u gostima kod ekipe Leotara (20. novembar).

"Cilj svih nas u klubu je da se okitimo titulom jesenjeg prvaka i zajedničkim snagama moramo da uložimo maksimum napora kako bismo stigli do njega. Do kraja prvog dijela sezone su nam ostale tri utakmice u kojima očekujemo da potvrdimo naše vrijednosti. Cilj nam je da u preostalim susretima osvojimo najmanje pet bodova i tako se domognemo jesenje krune. Za eventualni uspjeh svi igrači treba da budu adekvatno nagrađeni posebnim premijama", rekao je potpredsjednik Borca Brane Janković za "Nezavisne novine".

Srđan Šuput, predsjednik kluba, naglasio je da su svi dosadašnji potezi povučeni isključivo u interesu kluba.

"Naš plan je jasan i radimo sve u interesu kluba i ostvarenja zacrtanih ciljeva. Svi u klubu moramo da damo maksimum u finišu polusezone, jer se u posljednjim utakmicama osjetilo da Borac gubi ritam i prepoznatljivu igru. Siguran sam da ćemo u posljednja tri kola biti na nivou šampionskih igara koje smo pokazivali u većem dijelu prvenstva".



Na sastanku Upravnog odbora imenovana je i petočlana Komisija koja kao glavni zadatak ima razgovore sa predstavnicima BSK-a, koji nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske.

Razgovori će biti u vezani sa poslovno-tehničkom saradnjom dva kluba. Prema odluci čelnih ljudi u Komisiju su izabrani: Šuput, Janković i Milan Tegeltija, član UO Borca. Pored njih tu su još i Radmilo Šipovac, direktor kluba, te Vlado Jagodić, šef stručnog štaba.

Jedan od zaključaka je bio i taj da trener Jagodić ima podršku čelnika kluba, a ujedno i veliku odgovornost kada je u pitanju komunikacija sa Upravom vezano za igrački kadar.

Perica Stančeski je jedini igrač Borca kojem na kraju prvog dijela sezone ističe ugovor. Sa sjajnim vezistom već su obavljeni razgovori i on će, kako trenutno stvari stoje, i dalje nositi crveno-plavi dres.

"Stančeski je veoma kvalitetan igrač i potreban je Borcu sa stoodstotnim učinkom i mogućnostima", naglasio je Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC