• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević za MONDO: Još imam dilemu

Trener Partizana razmišlja da li Bragi da suprotstavi ofanzivan ili ultra ofanzivan sastav.

 Stanojević za MONDO: Još imam dilemu Izvor: MONDO

Ako su ljetošnji dueli u plej-ofu za Ligu šampiona sa Anderlehtom bili najvažniji u sezoni za Partizan, okršaj sa Bragom je, bez dileme - meč jeseni.

Pobjeda podgrijava nadu u ostanak u Evropi i na proljeće, a svaki drugi ishod (praktično) bi značio i oproštaj crno-bijelih od evro-scene iako im preostaju utakmice sa Šahtjorom i Arsenalom.

Na 50-ak sati pred megdan sa portugalskim predstavnikom trener Aleksandar Stanojević priznaje da još ne zna sastav kome će ukazati šansu u srijedu, od 20,45.

"Još imam dilemu", rekao je Stanojević za MONDO.



Sudeći prema pretposljednjem treningu uoči utakmice, u ponedeljak uveče, jasno je da je jedna opcija sljedeći sastav: Stojković - Miljković, Jovanović, Krstajić, Lazevski - Petrović, Smiljanić, Moreira, Saša Ilić - Kleo, Boja.

Ukoliko bi se ovaj tim pojavio na terenu, Stanojević bi ispoštovao izrečeno u subotu poslije pobjede nad Jagodinom, kada je rekao da će napraviti dvije ili tri izmjene.

Tako bi na mjestu štopera, pored kapitena Mladena Krstajića, umjesto Stefana Savića igrao Marko Jovanović, a umjesto ofanzivnog veziste Nemanje Tomića, među "najboljih 11" našao bi se igrač sredine terena sa defanzivnijim svojstvima, Radosav Petrović.

"Svakako ću izvesti ofanzivan sastav, ali još razmišljam da li da bude ultra ofanzivan i da od starta sve karte bacim na napad ili da za to sačekam poluvrijeme", dodao je šef crno-bijele struke.

Ako se opredijeli za "ultra ofanzivan" tim, onda bi umjesto jednog zadnjeg veznog (Milan Smiljanić ili Petrović) u timu bio Tomić ili Stefan Babović.

Upitan kada će donijeti konačnu odluku, Stanojević je odgovorio:

"U utorak".

Na posljednjem treningu pred utakmicu 4. kola Grupe H Lige šampiona Stanojević i saradnici će uigravati konačnu varijantu. Ali, prema odavno određenom pravilu, takvi treninzi su zatvoreni za javnost.

Za Stanojevića je najvažnije da će mu svi igrači biti na raspolaganju, jer su i "roviti" Kleo, Ivan Stevanović (obojica imala problema sa koljenom) i Pjer Boja (zadnja loža) odradili trening u ponedeljak i biće spremni za meč u srijedu.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC