• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boja za MONDO: Žena me uspavljuje

Partizanov Kamerunac pronašao lijek za nesanicu. Odmoran dočekuje Bragu, a u pobjedu je uvjeren milijardu odsto. Petrović se uzda u navijače.

 Boja za MONDO: Žena me uspavljuje Izvor: MONDO

Pobjeda, pobjeda, pobjeda... Samo ona je u mislima crno-bijelih pred megdan koji može da ih uvede u istoriju.

Ako goste iz Portugala polože na pleća, biće to prvi trijumf Partizana u Ligi šampiona. Ujedno, i prva pobjeda srpskog kluba u ovom formatu i pod ovim nazivom elitnog evropskog takmičenja.

Takođe, parni valjak će biti na dobrom putu ka evropskom proljeću, prvom od 2005. godine.

"Nemamo drugih opcija, ovo nam je posljednja šansa. Uvjeren sam milijardu odsto da ćemo pobijediti. Imamo dobru ekipu, poznajemo se i sigurno smo bolji. Samo da ne griješimo mnogo. U fudbalu mora da se griješi, ali greške su tu da bi se ispravljale", poručio je Pjer Boja za MONDO.

"Samo da ne primimo gol iz slobodnog udarca ili iz kontranapada. Samo tako mogu da nam zatresu mrežu", dodao je Kamrunac.

Minulog ljeta tamnoputi napadač se vratio u Humsku 1. I zaigrao je po ukusu navijača - bori se, daje golove... A plašio se njihove reakcije, jer svi još pamte njegov promašeni penal protiv Artmedije.

Ne želi da obeća gol protiv Brage.

"Ne mogu da kažem da ću dati gol. Ma, neka ga da neko drugi, samo da ostvarimo prvu pobjedu u Ligi šampiona u istoriji, pa da slavimo".

Boja je prilikom prethodnog boravka u Partizanu imao veliki problem - u noći poslije utakmice nije mogao da zaspi. Sada je odmoran, pronašao je recept za san.

"Godinu i po ne spavam sam već sa ženom. Kada supruga legne da spava, a ja ostanem ispred televizora, ona se izdere na mene i onda i ja odem u krevet", iskreno je priznao Pjer Boja, za koga svi u Partizanu kažu da se uozbiljio.

PETROVIĆ: UVJERENI SMO U POBJEDU VIŠE NEGO IKAD



Srpski šampion je prije dvije nedelje poražen u Bragi (0:2), nema nijedan bod poslije tri utakmice... Ipak, optimizam je zastupljen na svakom koraku.

Razloge je predočio Radosav Petrović:

"Na osnovu svega što smo do sada uradili od 15. juna, kada smo počeli put ka Ligi šampiona, bez obzira što u grupi nismo osvojili ni bod, imamo pravo da budemo optimisti".

Prema mladom vezisti, najjači adut Partizana je:

"Ambijent na našem stadionu. Na njega nisu bili imuni ni za jači gosti od Brage. To je naš kvalitet više".

Braga je minulog vikenda poražena od posljednjeplasiranog tima u prvenstvu, Rio Avea.

"Bez obzira na taj kiks, u Evropi pokazuje pravo lice. Liga šampiona je ipak druga dimenzija fudbala. Uprkos takvom razmišljanju, naš cilj je pobjeda".

Petrović tvrdi da "svlačionica" bezrezervno vjeruje u trijumf.

"Više nego ikad. Svih 25-30 igrača koliko nas ima u prvom timu razmišlja samo pozitivno. Na sve to, ključno je u utakmicu uđemo hladnih glava, bez obzira na ambijent, imperativ pobjede i sve druge okolnosti", zaključio je Radosav Petrović priču za MONDO.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC