• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Koroman u ratu sa FSS: Idemo i do Lozane!

Autor Milutin Vujičić

"Nisam kriv za disciplinski prestup za koji sam kažnjen, jer nikoga nisam vređao niti klevetao, pre će biti da se neko, kao što sam i mislio, našao samo ‘prozvanim’", poručio je bivši fudbaler Zvezde.

 Ognjen Koroman u ratu sa FSS: Idemo i do Lozane! Izvor: MN PRESS

"Dug jezik" koštao je Ognjena Koromana čak šest meseci van fudbala!

Sve se odigralo vrlo brzo, posle prozivki koje je bivši reprezentativac Srbije uputio na društvenim mrežama i "potkačio" FSS i Crvenu zvezdu, polemika se dodatno rasplamsala, a "disciplinci" su odlučili da ga kazne drakonski.

Možda će vas zanimati

 Ognjen Koroman se posle saznanja da je kažnjen ponovo glasio, poručiši da je odmah uložio žalbu, a da će slučaj preneti i do Sportskog suda u Lozani, ako bude potrebno.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

Zbog onih koji me podržavaju i poštuju kao profesionalca, sportistu i prijatelja, a i zbog onih drugih, u obavezi sam da Vam kažem da sam na tu odluku uložio žalbu o kojoj će se odlučivati u narednom, najverovatnije kratkom periodu. To mislim jer mi je, suprotno odredbama FSS, umesto roka od osam dana za ulaganje žalbe, ostavljen rok od 48 sati, što neću sada dodatno komentarisati. Neću komentarisati ni to da u odluci moje suspenzije nema ni traga o razlozima suspenzije, ali će o tome odlučivati nadležni organ".

"Naravno, ukoliko van zakona i protivno propisima bude podržana ovakva odluka Disciplinske komisije FSS, ja ću svoj put nastaviti sve do Lozane, gde će se moje reči drugačije čuti i razumeti, i gde se odluke donose svakome prema zasluzi".

Znam i to da bi oni ‘drugi’ voleli da ja iznesem neke druge podatke i da budem besan zbog takve odluke, pa da, nakon što bi to neko objavio, kažu da tako utičem na drugostepeni organ. Neću to učiniti, a svima Vama koji ste ispravni, poručujem da Ognjen Koroman neće menjati svoj stav ni mišljenje, jer na to imam pravo, barem po Ustavu zemlje u kojoj živim.

Nisam kriv za disciplinski prestup za koji sam kažnjen, jer nikoga nisam vređao niti klevetao, pre će biti da se neko, kao što sam i mislio, našao samo ‘prozvanim’. Ipak, ja sam profesionalac, a kako nisam na niskom intelektualnom nivou, sigurno neke stvari ne mogu da mi promaknu, a isto tako neću se ni spuštati na niži nivo zarad bilo čega, jer to nije moja igra. Siguran sam da u ovom poslu postoje i drugi profesionalci, pa ovim samo želim da ih na to podsetim, ko god da su ti ljudi".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC