• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio opet stidljivo gura Sergeja na tržište, da li je na redu nova runda?

Autor Pavle Knežević

"Srećan je ovdje, ali razmotrićemo ponudu koja zadovoljava i nas i njega"

 Lacio-spreman-da-proda-Sergej-Milinkovic-Savic-ako-je-ponuda-dobra-za-sve-fudbal-transferi Izvor: Guliver/Getty Images/Giampiero Sposito, Giampiero Sposito/Getty Images Europe

Lacio nema potrebu da prodaje igrače, ali je spreman da razmotri ponudu za Sergeja Milinković-Savića, ako ona bude odgovarala i klubu i igraču, rekao je sportski direktor Ilji Tare.

Da li je na pomolu još jedno poglavlje u sada višegodišnjoj sagi oko kupovine srpskog reprezentativca – ostaje da se vidi, ali je jasno da je Sergej najveći "kapital" koji Lacio posjeduje.

Možda će vas zanimati

Rimski tim još u januaru je dogovorio dolazak Gonsala Eskalantea iz Eibara, što se može tumačiti kao priprema za prodaju Milinković-Savića. Ipak, korona je sve promijenila.

"Mislim da će se mnogo toga promijeniti na tržištu, jer pandemija je nešto što se javlja jednom u životu i mijenja sve, tako da moramo da budemo kreativni, ali iznad svega – vrlo jasni u našem planiranju za sadašnjost i budućnost", rekao je Tare za Skaj sport Italija.

Sportski direktor Lacija negirao je ove nedjelje da će klub prodati svoju drugu najveću zvijezdu, a svakako najveću senzaciju sezone, Ćiru Imobilea, koji je u 26 kola Serije A postigao 27 golova. Milinković-Savić se dugo povezivao sa raznim klubovima, a prije svih pominju se Juventus, Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

"Veza koju Milinković-Savić ima sa gradom i Laciom se nikada ne može prekinuti, jer je građena godinama. Sa druge strane, kada se u obzir uzmu situacija, njegove želje, sve stvari o kojima smo do sada pričali, jasno je da će sve biti razmotreno kada trenutak dođe, i to bez pritiska, za dobrobit svih umiješanih", objasnio je funkcioner nebesko-plavih.

"Ako se pojavi ponuda koja zadovoljava klub i igrača srećnim, razmotrićemo je. Ako ne, onda je on zadovoljan, a i mi smo srećni što će ostati", dodao je Tare.

Da li minimalna cijena za njega ostaje 100 miliona evra?

"Nisam baš najbolji sa brojevima. Jedno je sigurno – on je igrač najvišeg nivoa", diplomatski je odgovorio direktor.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC