• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola našao "novog Fernandinja": Koja kriza - još 50 miliona!

Autor Milutin Vujičić

Pronašao je igrača po njegovom ukusu...

 Gvardiola našao "novog Fernandinja": Koja kriza - još 50 miliona! Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Koliko god da se pričao o "velikoj krizi u fudbalu" zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila sport na tri meseca - izgleda da je bila u pitanju samo "šarena laža".

Pari sen Žermen je potrošio već oko 57 miliona na transfer Maura Ikardija iz Intera, dok je sličnu svotu novca spreman da uloži i Mančester siti, čak iako su zbog kršenja finansijskog fer-pleja izbačeni iz UEFA takmičenja na dve sezone.

Možda će vas zanimati

Nova meta trenera Pepa Gvardiole je Ismael Benaser (22) iz Milana. U pitanju je zadnji vezni koga u Sitiju vide kao idealnu zamenu za Fernandinja koji je već u godinama i bliži se završetku karijere.

"RMC Sport" navodi da je Gvardiola već kontaktirao Benasera, što nije dozvoljeno, pa mu je preko telefona objasnio da bi želeo da naredne sezone nastupa za "Etihadu". Poručio mu je da će biti jedan od prioriteta za klub tokom leta, ali nije poznato šta je Alžirac odgovorio na to.

Ismael Benaser, koji je prošao omladinsku školu Arsenala, želi da ima garantovanu minutažu i verovatno će na osnovu toga birati novi klub, pa je to možda jedini "minus" kod Pepa Gvardiole.

Mančester siti je navodno spreman da plati njegovu "izlaznu klauzulu" koja iznosi 50 miliona evra, ali nisu usamljeni u pohodu na Benasera. Navodno ga želi i Pari sen Žermen, a oni su takođe u dobrim odnosima sa njegovim agentom Musom Sisokom.

Benaser je prošlog leta stigao u Milan iz Empolija, za koji je briljirao dve sezone, dok je pre toga bio u Turu, Arsenalu i Arlu.

Za reprezentaciju Alžira nastupa od 2016. godine i odigrao je 22 meča.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC