• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević neće više ni reč o Sadiku: To ostaje u porodici! Nisam ljut...

Autor Milutin Vujičić

"Sve rešavamo u hodu, nisam ljut ni na koga individualno", naglasio je trener Savo Milošević pred sutrašnji meč koji Partizan igra u Subotici.

 Spartak-Partizan-Superliga-uzivo-prenos-Arena-Sport-konferencija-za-medije-Savo-Milosevic Izvor: MN PRESS

Partizan je sve snage usmerio na Kup Srbije, ali pred njima su još tri kola Superlige u kojima žele da i definitivno potvrde drugu poziciju na tabeli.

Prvi od izazova za igrače Sava Miloševića biće Spartak. Crno-beli će već danas otputovati u Suboticu gde ih u subotu od 16.30 (Arena Sport 1) očekuje duel sa ekipom koju su već dva puta ubedljivo pobedili ove sezone (po 4:0), ali iz Humske poručuju da nema opuštanja.

Možda će vas zanimati

Savo Milošević je rekao da je ovo još jedna utakmica u kojoj "hvataju ritam" posle duge pauze, a da im je izuzetno stalo da pobede na komplikovanom gostovanju na severu Bačke.

"Za nas je ovo bitna utakmica jer pobedom bismo došli na korak od drugog mesta i da možemo polako da arhiviramo i prebacimo fokus na Kup. Stalo nam je da pobedimo sutra. Svi su u dobrom stanju i to je dobra vest posle dve odigrane utakmice", kazao je Savo Milošević i dodao da je Sejduba Suma spreman da se protiv "plavih golubova" vrati na teren, ali nije još odlučio da će početi meč.

Trener crno-belih ističe i da je za njih opomena što su Spartak dobili dvaput "relativno lako", a da su mnogo mogli da nauče i na gostovanju u Surdulici gde su umalo prokockali prolaz.

"Imamo respekta prema njima, ali videlo se u Kupu - čim se opustimo imamo problem da završimo utakmicu. Moraju igrači da drže koncentraciju 90 minuta ili će biti problema", kazao je Savo Milošević koji se osvrnuo i na "slučaj Sadik".

Već dva puta od nastavka sezone nigerijski napadač iznervirao je Miloševića, prvo zbog "ukradenog" penala Bibrasu Nathu, a potom i zbog meča u Surdulici.

"Razgovaramo stalno sa igračima, pričamo individualno, ali tu temu neću više širiti i za sve koje ta tema zanima - to se rešava u okviru porodice", rekao je kratko Savo Milošević, pa odgovorio na pitanje da li će "trošenje kredita" uticati na neke promene u budućnosti.

"Neće ništa promeniti. Sve rešavamo u hodu, nisam ljut ni na koga individualno, rešavamo da grupa bude homogena i niko ne može da prelazi crvene linije".

Izvor: MN PRESS

Savo Milošević je kazao i da će u timu za Suboticu biti promena u timu (četiri-pet), istakao je i da će presuditi posle poslednjeg treninga danas popodne, dok se osvrnuo i na sve bolje partije Takume Asana ovog proleća.

Kazao je da Japanac "ne postavlja nikakva pitanja o prekidima mečeva" zbog transparenata i istakao je da je veliki profesionalac.

"Ne, ne postavlja nikakva pitanja, samo odgovara na ono što mi kažemo. Verovatno, bar ja, nisam sreo u srpskom fudbalu većeg profesionalca, možda moji prethodnici znaju, ali što se tiče našeg fudbala ja to nisam video i to mora da se vrati. To je zakon, to je tako, mora tako da bude. Prvi dolazi na trening i poslednji odlazi, a za vreme pandemije je radio individualno. Ima veliki kvalitet za naše uslove i mislimo da se sada konačno adaptirao na ekipu i terene. I on je bio u teškoj situaciji pre Partizana kao i Sadik, potpisao je za veliki klub, pa je išao stalno na pozajmice...", zaključio je Milošević.

U međuvremenu, Partizan je u polufinalu Kupa Srbije žreban sa Crvenom zvezdom.

Videćemo da li to menja planove Miloševića za sutrašnji meč...

SUPERLIGA 27. KOLO

petak

Proleter - TSC (18.00)
Voždovac - Napredak (20.00)

Subota:

Javor - Vojvodina (14.00)
Spartak - Partizan (16.30)
Čukarički - Inđija (21.00)

Nedelja:

Radnički - Rad (15.00)
Mladost - Mačva (17.00)

TABELA: Zvezda 72, Partizan 61, Vojvodina 56, Bačka Topola 53, Čukarički 48, Radnički 43, Spartak 40, Voždovac 38, Mladost 37, Radnik 30, Proleter 29, Napredak 27, Javor 24, Inđija 19, Rad 15, Mačva 13.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC