• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni 9.000 navijača u Nišu, karte za finale moraju da ''planu''!

Autori Beta Autori Dušan Ninković

Crno-beli brane trofej, Vojvodina traži revanš za ''ONO'' finale.

 Ni 9.000 navijača u Nišu, karte za finale moraju da ''planu''! Izvor: MONDO/Pavle Knežević

Navijača će biti, ali ne previše. Zbog poštovanja mera koje je propisala država, finalu Kupa Srbije u N išu će prisustvovati samo 8. 600 navijača.

To je danas saopštio Fudbalski savez Srbije, koji je ujedno objavio i cenu i početak prodaje ulaznica za poslednji meč u sezoni.

Možda će vas zanimati

Vojvodina je plasman u finale izborila pobedom nad Čukaričkim, dok je Partizan bio bolji od Crvene zvezde, pa će ta dva tima odlučivati od drugom trofeju u sezoni, kada prvenstvo već bude završeno.

Iako je bilo mnogo spora oko mesta odigravanja, odlučeno je da domaćin finalne utakmice bude niški Čair. Navijači Vojvodine su se zbog toga oglasili saopštenjem, a na njega su reagovala oba kluba.

Prodaja karata za meč će početi u ponedeljak, 22. juna i trajaće do početka meča. Karte se mogu nabaviti onlajn, na prodajnim mestima ticketline ili na blagajnama Čaira, koje rade od 11 do 19 časova.

Zbog smanjenog kapaciteta stadiona u prodaji će se naći samo 8. 600 karata, a cene su veoma pristupačne za meč koji zatvara sezonu. Tako će ulaz na tribine iza golova koštati 300, a ulaz na bočne tribine 500 dinara.

Meč između beogradskih crno-belih i novosadskih crveno-belih se igra u sredu, od 19 časova. biće to prilika da Partizan odbrani trofej i na neki način spasi sezonu, ali i Nenad Lalatović osvoji prvi trofej sa Vojvodinom, što mu je velika želja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC