• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković najavio feštu na "Marakani" i prve minute za Sanoga

Autor Jovan Terzić

Crveno-bijeli ne brinu zbog korona virusa i pozivaju na proslavu titule.

 Dejan-Stankovic-konferencija-za-medije-Zvezda-Proleter-subota-proslava-titule Izvor: MN PRESS

Još proslava titule, pa na odmor.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19.15 na svom stadionu igraju protiv novosadskog Proletera utakmicu posljednjeg kola Superlige Srbije za seonu 2019/20. 

Možda će vas zanimati

Pošto ovaj duel nema rezultatski značaj, u centru pažnje biće proslava treće uzastopne titule crveno-bijelih, ukupno 31. u istoriji kluba. 

Kao i prethodne dvije sezone, Zvezda je do nje došla prilično ubjedljivo. Već na zimsku pauzu tim je otišao sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, a ta razlika i dalje je aktuelna. 

Sjenku na slavlje je, ipak, bacio poraz od "vječitog rivala" u polufinalu Kupa (0:1) i, prvenstveno, neubjedljiva igra, ali Dejan Stanković vjeruje da to neće biti razlog da u subotu tribine "Marakane" ne budu sjajno popunjene. 

"Momci su prošli dug put i zasluženo su osvojili titulu. Nadam se da će doći što više ljudi da ih pozdravi. Ne mogu da kažem da će biti revijalna utakmica, ali biće spektal u koji i mi treba da se uklopimo", rekao je Zvezdin trener u uvodu. 

"Ovo je titula kluba, igrača i navijača, a ja je kao navijač i trener Zvezde osjećam svojom, naravno, ali zahvalio bih se svima koji su doprinijeli da bude osvojena".

Iako predstojeći susret nema takmičarski značaj, Stanković od svojih igrača traži da budu na visokom nivou.

"Radimo analizu po protokolu, ali ne znamo da li će i koliko oni mijenjati tim. Ko god da izađe sutra za nas, moraće da ga ispoštuje da ne bismo kvarili ovaj dan, ali ne možeš da tražiš od igrača da ne znam kako uđu u utakmicu, jer će biti fešta cijeli dan", jasan je Zvezdin trener. 
BESPLATAN ULAZ, DOLAZE I PADOBRANCI

U Zvezdi su odlučili da ulaz na stadion Rajko Mitić u subotu bude besplatan, a među gostima kluba biće veterani 63. padobranske brigate Vojske Srbije. "Naš klub ovim gestom želi još jednom da se na spečifican način zahvali onima koji su mnogo učinili za našu zemlju", ističu crveno-bijeli u saopštenju.

Poslije višemjesečne pauze zbog povrede, Seku Sanogo će konačno debitovati za crveno-bijele. U subotu će upisati svoje prve minute od januarskog dolaska u klub.

"Sanogo će igrati sutra. Dosta je radio, tu sam i ja uzeo odgovornost da ga sačuvam. Možda je i mogao prije, možda nije, ali to je već prošlo. Sutra će sigurno imati minutažu", najavio je Stanković.

Bez obzira na porast zaraženih korona virusom proteklih dana, među kojima su i bivši kapiten crveno-bijelih Vujadin Savić, kao i košarkaš Partizana Nikola Janković - koji su bili na nedavnom "večitom derbiju" - u Crvenoj zvezdi kažu da nisu zabrinuti i da neće biti preventivnog testiranja.

"Klub će preduzeti sve potrebne korake, za sada očekujemo normalno odigravanje utakmice. Preventivnog testiranja neće biti", izjavio je portparol Miljan Milošević.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC