• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nižu se kritike, sad i od bivšeg golgetera: Više ne može nikog da predribla

Autor Dušan Ninković

Problem, a kritike su uvijek tu kada se trofeji ne osvajaju.

 Serija-A-finale-Kupa-Italije-Juventus-Napoli-Kristijano-Ronaldo-reakcija-Luka-Toni Izvor: LUCA BRUNO/AP, Tanjug

Igrao je, između ostalog, i za Juventus, promijenio je veliki broj klubova u karijeri, ali je svuda tresao mreže. Bio je, u svoje vreme, jedan od najboljih italijanskih napadača.

Zato ga i danas slušaju kada ima šta da kaže. A sada priča o Kristijanu Ronaldu, koji je u finalu Kupa Italije bio nevidljiv.

Možda će vas zanimati

Luka Toni je uzburkao javnost, a mnogi će se usaglasiti sa mišljenjem nekadašnjeg napadača. Italijan smatra da je Portugalac nemoćan u driblinzima i da izgleda kao da ima problema sa fizičkom pripremom. To je nešto na šta je obraćao najviše pažnje u karijeri.

''Vidio sam da je cijeli Juventusov tim u problemu. Kristijano Ronaldo je izgledao kao prosječan igrač. Bio je to veoma spor meč. Očekujete da Ronaldo odigra veliki meč, ali je on izgledao kao da ima problema. Nije uspijevao ni da predribla igrača'', rekao je Luka Toni.

Nekadašnji reprezentativac Italije je otkrio i kako su mu izgledali ostali igrači poraženog tima. Niko, osim najiskusnijeg, nije ostavio dobar utisak.

''Bufon je bio njihov najbolji igrač. Volim Daglasa Kostu, ali mu je Sari dao samo 60 minuta da igra. On i Kuadrado su jedini igrači koji mogu da naprave nešto i da predriblaju protivnika. Kristijano Ronaldo to ne može'', zaključio je nekadašnji napadač.

Toni je sa reprezentacijom Italije postao šampion svijeta 2006. godine, a zanimljivo je da su ga trofeji u rodnoj zemlji zaobišli. Sa Palermom je osvojio Seriju B, ali je zato 2007. sa Bajernom osvojio tri trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC