• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Liverpula u bolnici: Opljačkan i izboden ispred kuće!

Autor Dušan Ninković

Samo nekoliko sati nakon što je odigrao meč u Čempionšipu.

 Bivši fudbaler Liverpula Andre Vizdom izboden Izvor: Getty Images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Član Liverpula je bio četiri godine u omladinskim kategorijama, pa još pet kao senior. Istina, uglavnom je išao na pozajmice, ali je za tim sa Enfilda sakupio 22 nastupa.

Sada je Andre Vizdom u centru pažnje engleskih medija iz sasvim drugog razloga. Nakon meča koji je igrao za vikend, otišao je da posjeti familiju i tom prilikom je izboden na ulici. Trenutno je u bolnici i oporavlja se od napada!

Možda će vas zanimati

U periodu kada je bio član Liverpula je Andre Vizdom bio velika nada engleskog fudbala, defanzivac kom su predviđali dugačku reprezentativnu karijeru. Nakon deset nastupa za mladu selekciju nikada nije napravio iskorak u A tim, a polako postajalo jasnije da nije igrač za Premijer ligu.

Nakon pozajmica u Derbi Kaunti, Vest Bromvič, Norič i RB Lajpcig, uslijedio je transfer u redove ''Ovnova''. Od 2017. godine nastupa za Derbi, a igra na poziciji desnog beka.

Napad se dogodio nakon meča koji je Derbi igrao za vikend protiv Redinga.To je susret koji je obilježila jedna tuča, a učesnik tog meča je u probleme zapao nakon utakmice.

On je otišao u posjetu familiji, a nepoznati pljačkaš ga je napao dok je izlazio iz automobila.

''On je uboden i trenutno je u bolnici. Opljačkan je. Moj drugi brat je na putu tamo. Ovo je ludilo, ne mogu da vjerujem'', rekla je novinarima Andreova sestra.

Klub se oglasio kratkim saopštenjem u kom potvrđuje da je došlo do incidenta, kao i da je fudbaler zaradio povrede zbog kojih je morao da bude primljen u bolnicu.

U izvještajima engleskih novina se za sada ne navodi šta je bila meta napada pljačkaša. Po svemu sudeći, ideja napadača nije bila samo napad na fudbalera već i pljačka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC