• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đumiju hvala do neba, Radovan donosi znanje, ali filozofiju ne menjamo"

Autor Pavle Knežević

Savo Milošević progovorio o promeni u stručnom štabu

 "Đumiju hvala do neba, Radovan donosi znanje, ali filozofiju ne menjamo" Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Počeo je Partizan pripreme zatvoren u svom Teleoptiku, a trener Savo Milošević je progovorio i o promenama u stručnom štabu i o tome šta donosi Radovan Ćurčić.

Bez obzira na imidž koji Radovan Ćurčić ima kao defanzivni trener, Partizan apsolutno nema nameru da menja svoj stil igre.

Možda će vas zanimati

Ali, pre priče o novom članu, koja reč o starom.

"Pre svega hoću da zahvalim Milanu Đuričiću, našem Đumiju. Neću da ulazim u detalje, bićemo prijatelji do kraja života. Siguran sam da će nam se putevi ukrstiti u budćnosti, kao što je bilo i ranije. Zahvalan sam mu do neba na svemu. Zbog mene je došao u Partizan, verovatno ni zbog koga drugog ne bi. Još jednom, hvala od srca", rekao je Milošević za klupsku televiziju.

Nego – Ćurčić?

"Mi i da hoćemo, ne možemo da igramo bunker, jer ako jedna igra, druga ne može. Nemoguće, ha, ha. Ne planiramo suštinski ništa da menjamo u našem stilu, ne usuđujem se da kažem u filozofiji, apsolutno ništa. Ono što hoćemo da popravimo jeste kad se igra visoko je da se vodi računa u defanzivi. Tu Radovan jeste dobar, ali nije on stručnjak samo za defanzivu, to izgleda možda tako spolja. On je stručnjak za sve", rekao je Milošević a onda nastavio.

"Radovana poznajemo se dosta dugo. Kao što želimo da napravimo korak dalje u igri, tako i mi u stručnom štabu želimo da se popravimo i da budemo bolji. Mislim da nismo mogli da nađemo boljeg čoveka. Dosta toga smo uradili u poslednjih 15 meseci od kad sam ja tu, sada hoćemo da nadogradimo detalje, a Radovan je tu majstor", rekao je Milošević.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC