• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čak je i Klop poludio za klincem iz Partizana: Liverpul ga gledao 4 puta!

Autor Milutin Vujičić

A to već govori nešto...

 Filip-Stevanovic-prati-ga-Liverpul-gledali-ga-4-puta-transfer-FK-Partizan Izvor: MN PRESS

Filip Stevanović jedan je od najtalentovanijih igrača u svom godištu (2002) u svijetu, a njegove partije već dugo vremena prate i veliki klubovi Evrope!

Od ranije je poznato da je oko njega "obigravala" Nica, dok "Sportski žurnal" piše da je Filipa Stevanovića zapazio i Jirgen Klop, pa da je čak četiri puta slao skaute da gledaju "wunderkinda" iz Partizana, s tim da nije poznato na kojim je to utakmicama bilo.

Možda će vas zanimati

Verovatno je da skauti ne bi dolazili toliko puta da im se Stevanović nije prvi put dopao, što znači da su nastavili da ga prate kao i Junajted, Čelsi, Dortmund, Nica, Napoli, Valensija.

Stevanović je doduše i dalje maloljetan, punoljetstvo će proslaviti 25. septembra, tada će zakonski "moći preko granice", ali se za sve pita i Partizan koji je s njim produžio ugovor do juna 2022. godine, međutim jasno je da "bezobraznu" ponudu neće moći da odbiju.

"Kad neko postigne cijenu koja premašuje klupski budžet - tu prestaje svaka priča. Za nas je najbolje da Fiću prodamo i da ostane kod nas, kao što smo uradili sa Pavlovićem", kazao je nedavno trener Savo Milošević i ostavio ovu mogućnost otvorenom.

Momak iz Arilja je do sada za Partizan odigrao 39 utakmica i zabilježio devet golova i tri asistencije, pa nije iznenađenje što ga toliko klubova prati.

I dalje aktuelni šampion Evrope je prije četiri godine već "pazario" jednog igrača iz srpskog fudbala, to je bio Marko Grujić iz Crvene zvezde, ali se visoki vezista nije naigrao u svojoj prvoj sezoni na "Enfildu" tako da je išao na pozajmice u Kardif i Hertu, dok se ovoga ljeta nada da će dobiti priliku kod Jirgena Klopa, dok se ne isključuje i mogućnost prodaje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC