• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hari Kejn nije napadač za šesti tim Premijer lige!

Autor Milutin Vujičić

Nevjerovatni napadač Totenhema muku je mučio sa povredama cijele sezone, a ima 17 golova u Premijer ligi...

 Hari Kejn nije napadač za šesti tim Premijer lige! Izvor: Tanjug/Michael Regan/Pool Photo via AP

Žoze Murinjo umanjio je šanse Lesteru da naredne sezone učestvuje u Ligi šampiona, omogućivši tako svojim bivšim klubovima Čelsiju i Mančester junajtedu da prođu u elitu.

Spremio je izvrsnu taktiku, sačekao "lisice" u zasjedi, a posao u napadu odradio je Hari Kejn sa dva gola u finišu poluvremena (37. i 40. minut), dok je prije toga opušteniji "ulazak" u meč omogućio mladi Džastin autogolom poslije 360 sekundi fudbala u Londonu.

TOTENHEM - LESTER 3:0 (3:0)

Možda će vas zanimati

Sve je počelo vrhunskim prodorom Sona, uputio je udarac od koga se "branio" Džastin, a golman Šmajhel nije mogao da reaguje i zaustavi odbijenu loptu. Čekali su kontre "pijevci" i dočekali ih u finišu poluvremena…

Prvo je Mura "gurnuo" u prostor za Kejna, koji je lako riješio situaciju "jedan na jedan", da bi mu i drugi put dodao samo tri minuta kasnije, ali ovoga puta je Englez sve sam odradio.

Otišao je lijevo iskosa, imao čuvara ispred sebe, namjestio se na desnu nogu i prelijepom "kiflom" savladao Šmajhela, potvrdivši da mu ni povrede ne mogu ništa. Naime, Kejn je veći dio sezone bio povrijeđen, ali je i pored toga skupio 17 golova!

Imao bi i 18, ali mu je VAR tehnologija poništila het-trik protiv Lestera.

S obzirom na to da je i povrijeđen uspio da dominira Premijer ligom, postavlja se pitanje da li je vrijeme da ode u tim sa većim ambicijama, sigurno vrijedi više od šestog kluba Engleske?

Što se tiče Lestera, oni ostaju na četvrtom mjestu, ali im do kraja slijedi još samo jedan meč sa Mančester junajtedom koji će MORATI da pobijede, ukoliko "crveni đavoli" za tri dana budu bolji od Vest Hema, pa ćemo tako i u posljednjem kolu Premijer lige gledati dramu za Ligu šampiona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC