• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rano otišao iz Zvezde, u Valensiji nije uspio: Transfer karijere Račića?

Autor Dušan Ninković

Srpski vezista bi mogao da se preseli u tim koji svake sezone ima šampionske ambicije.

 Uros-Racic-transfer-karijere-prelazi-u-Porto-sampion-Portugala Izvor: MN PRESS

Ako je vjerovati Portugalcima, i to listu A Bola, koji je najbolji izvor iz te zemlje, Uroš Račić se nalazi pred velikim transferom.

Dobre partije u ovoj sezoni privukle su pažnju Porta, tima koji je ove sezone osvojio šampionsku titulu u zemlji evropskih prvaka.

Možda će vas zanimati

U članku od juče, portugalski list navodi da će srpski vezista ovog ljeta promijeniti sredinu. Porto je zainteresovan za njegovog saigrača iz Famalikaa, a Gustavo Asunsao nije jedini fudbaler koji se sprema na selidbu.

Zapravo, šampion je spreman da ih kupi u paketu.

Uroš Račić (22) je, kako se može pročitati, želja Serža Konseisaa, nekadašnjeg reprezentativca Portugala koji ima još nekoliko imena u bilježnici. Prvo ime na listi, srpski centralni vezni.

Problem sa ovim transferom mogao bi da bude to što Račić nije igrač Famalikaa. On je ovu sezonu u portugalskom klubu odigrao na pozajmici iz Valensije, koja ga je prošlog ljeta mnogo cijenila.

Klub sa Mestalje je isticao da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ne može da ode iz kluba bez 20 miliona evra, ali je pandemija korona virusa sigurno spustila tu cijenu. Naravno, tu je i izjava Pitera Lima da su svi igrači njegovog kluba na prodaju, pa bi Porto mogao da se potrudi za ovaj potpis.

Vezista će im biti neophodan, pošto Danilo ovog ljeta napušta Dragao. Iskusni vezista će dobiti dozvolu da promijeni sredinu i da nađe sebi novi klub nakon što je pet godina nosio plavo-bijeli dres.

Konseisao je označio svoju prvu metu za ljeto, a na Portu je da uradi sve kako bi to tog transfera došlo. Imaju zanimljiv metod, pošto je jedna od opcija da predsjednik Famalikaa, Migel Ribeiro, postane direktor u šampionskom klubu i spona između sportskog sektora i direktora kluba.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC