• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li zbog ovoga Zvezda oklijeva sa Makedom: Stiže heroj Srbije?

Još "bombi" u najavi iz Ljutice Bogdana!

 Crvena zvezda hoće Aleksandra Prijovića Izvor: MN PRESS

Aleksandar Katai i Gelor Kanga su samo početak! Crvena zvezda ne planira tu da se zaustavi, već želi da napravi najjači tim još od Barija.

U skladu s tim planovima stigla je i najnovija informacija koju prenosi Kurir: Aleksandar Prijović i Branislav Ivanović su i dalje u igri za dolazak na Marakanu!

Iako su mnogi mislili da je su crveno-bijeli dostigli vrhunac sa dva igranja u Ligi šampiona, čini se da je to bio samo zalet za još veće korake, prije svega u formiranju tima.

Do skora je bilo nezamislivo da Zvezda u jednom prelaznom roku može da dovede tri reprezentativca Srbije! Sada to uopšte nije toliko daleko. Aleksandar Katai je već tu, šanse za dolazak Prijovića rastu, a ni Ivanović nije rekao "ne".

Kada je riječ o Aleksandru Prijoviću, rukovodstvo Zvezde vjeruje da će dobiti potvrdan odgovor od sjajnog napadača. Zbog toga su navodno stopirani razgovori s Makedom, koji je plan B u slučaju da Prijović ne dođe. Ranije se pominjao i Anderson Silva.

Dolazak Branislava Ivanovića bio bi prava bomba prelaznog roka. Everton je saopštio da nisu tačne informacije da se interesuje za srpskog fudbalera. Aktuelna je opcija da rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije dođe na Marakanu u slučaju uspjeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC