• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda BESNA zbog penala za Partizan: Otimanjem i krađama hoće do titule!

Autor mondo.rs

Crveno-beli odmah nakon meča reagovali.

 Fk Crvena zvezda saopštenje penal na utakmici Napredak - Partizan Izvor: Arena Screenshot

Crvena zvezda je u Beogradu savladala Novi Pazar, dok je Partizan u Kruševcu bio bolji od Napretka. Nakon prvog kola sezone, oba tima imaju po tri boda.

ali, nije srpski fudbal zanimljiv samo zbog osvajanja bodova. Naravno, mora da bude i malo problema, na kakve nas danas upućuje tim sa stadiona Rajko Mitić.

Možda će vas zanimati

 Ubrzo nakon završetka meča protiv Novog Pazara, na kom su Spiridonović, Ivanić i vulić poogađali za pobedu, Zvezda se oglasila otvorenim pismom.

Ono je adresirano na FSS, a mi ga prenosimo u celosti:

''Poštovano rukovodstvo FSS,

Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu?

Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek pocelo. Кako da se ponašamo?

Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? 

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice.  Zbog toga trazimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su, vidimo, svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. 

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala.''

Penal za crno-bele je dosuđen u 86. minutu susreta, nakon kornera koji je izveo Partizan. Kompletnu situaciju možete pogledati na snimku, a na ovu odluku Danila Grujića je reagovao i trener domaćeg tima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC