• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači čekaju pogotke, ali on ne brine: Mislim da sam dobro odigrao!

Autor Dušan Ninković

Napadač srpskog šampiona obećava bolje partije i postizanje pogodaka!

 Tomane Navijači čekaju pogotke, ali on ne brine: Mislim da sam dobro odigrao! Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Nije postigao gol, ali je iznudio penal. To je bilo u veoma bitnom delu meča, u njegovoj ranoj fazi, a pri rezultatu 1:0 za Crvenu zvezdu.

Praktično je gol Mirka Ivanića sa bele tačke slomio otpor momaka iz Novog Pazara. Iako Tomane nije bio strelac, Dejan Stanković može biti zadoovljan partijom momak kog je izabrao da bude starter u napadu.

Možda će vas zanimati

A konkurencija, u kojoj su Boaći, Pavkov i Krstović je i više nego jaka...

Portugalski napadač je za klupski sajt sabrao svoje utiske sa otvaranja nove sezone.

''Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenađenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostavili prostora za neželjen rezultat. Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije'', počinje Tomane.

Zadovoljan je svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre. Navijači se svakako nadaju tome, pošto za sada nije pokazao zavidnu golgetersku formu.

''Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i na posletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove. Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći.''

Tomane je na susretu protiv Novog Pazara iza sebe, sem Ivanića kog poznaje od ranije, imao Kataia i Spiridonovića, momke sa kojima je praktično prvi put zaigrao na takmičarskom meču.

''Upoznali smo se tokom priprema i na terenu i van terena. Činjenica je da su sjajni igrači, a sa velikim fudbalerima je uvek lako igrati. Naravno da će to sve bolje izgledati kako sezona bude odmicala i kako se budemo sve više upoznavali na terenu, ali i protiv Novog Pazara je bila fenomenalna saradnja'', podvlači Portugalac.

Čini se da momku koji još vuče teret promašenog penala u Pireju u potpunosti odgovara ovakva koncepcija fudbala. U timu Dejana Stankovića veliku slobodu imaju Katai i Spiridonović, a takvi igrači su i Ben i Kanga, pa Tomane svojim kretnjama može da otvara ogroman prostor ostatku tima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC