• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević poručio: Ne zanima me šta Zvezda misli o našoj utakmici

Autor Nebojša Marković

"Ne pričam ni ja o njima", rekao je trener Partizana.

 Savo-Milosevic-ne-zanima-me-sta-Crvena-zvezda-misli-o-nasoj-utakmici-Partizan-Napredak-sudjenje Izvor: MN PRESS

Superliga Srbije je počela prošlog vikenda i bura se i dalje ne stišava iako smo tek vidjeli 10 utakmica domaćeg prvenstva.

U centru pažnje ni ovoga puta nisu fudbaleri, niti rezultati, već sudije i njihove odluke na terenu. Tako se već danima govori o utakmici Napretka i Partizana, u kojoj su crno-bijeli slavili poslije preokreta.

Možda će vas zanimati

Ponovo se sve svelo na teorije zavjere, na saopštenja klubova, pa je tako i Crvena zvezda imala šta da kaže na odluku sudije Danila Grujića koji je na meču u Kruševcu svirao penal u korist Partizana.

Taj meč odigran je prije tri dana, ali i dalje ne prestaju pisanja o tome jeste li ili nije bio penal, zovu se sudijski analitičari da daju svoje sudove. O svemu tome govorio je i Savo Milošević na konferenciji za medije pred meč protiv Novog Pazara (srijeda u 17 časova).

"Ima mnogo stvari koje bi trebalo popraviti", kaže trener Partizana.

On navodi da su razlog za to da se najmanje priča o fudbalu optužbe između čelnika "vječitih rivala".

"Za početak, da proba svako da radi svoj posao, što je objektivno teško u našoj državi. Što se tiče saopštenja vječitog rivala, nikad sebi za godinu i po dana koliko sam na klupi Partizana nisam dozvolio da komentarišem bilo šta iz suparničkog tabora i apsolutno me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici", poručuje Milošević.

Izjava Radoslava Bataka, trenera Radničkog iz Niša, prije nekoliko dana bila je da će njegov tim promijeniti startnu postavu u značajnoj mjeri za meč protiv Crvene zvezde, a to je ponovo podgrijalo "teorije zavjere".

"To je stvar Radničkog. Ni ja ne bih dozvolio njima da mi se miješaju u posao. Zašto bih se ja miješao u njihov", postavlja Milošević pitanje. Ipak, u međuvremenu je Batak dao izjavu u kojoj je najavio da će Nišlije napasti Zvezdu u najjačem sastavu...

Milošević je osim tih tema govorio detaljnije i o situaciji u njegovom timu pred meč protiv Novog Pazara.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

"Imamo dva teška gostovanja na startu prvenstva, protiv ekipa koje tradicionalno dobro igraju protiv nas. Prva je prošla, čeka nas još jedna i manje više je ista priča. Nadam se da ćemo imati bolju igru nego u Kruševcu. Lazar je bolje, jeste bio jak udarac, vidjećemo za nekoliko dana kada otok padne i uradimo magnetnu rezonancu, ali nije ozbiljnija povreda, ali za ovaj meč ne računam za njega. Denis Stojković je završio papirologiju, vidjeću da li ći moći da računam na njega."

Milošević se nada da će njegov tim u Pazaru ovoga puta biti uspješniji, pošto je to gostovanje na kojem su ranije imali dosta problema.

"Ono što je ključno za ovaj meč, jeste ono što ćemo mi raditi na terenu, naša trka, agresija, očekujem malo svježije vrijeme, to možda bude i okalšanje. Očekujem bolju trkački odrađenu utakmicu, noge vjerovatno nisu još opuštene, moramo mnogo stvari da popravimo u odnosu na prošlu utakmicu."

Abdulaje Sise nije prošao probu u Partizanu, sada je igrač Novog Pazara, a evo šta trener crno-bijelih ima da kaže o njemu.

"Mene su ljudi iz Pazara kontaktirali i mislim da su ga dijelom doveli zbog mog pozitivnog mišljenja. On ima kvalitet da bude i u Partizanu, ali imamo problem sa brojem stranaca, tako da trenutno nije bilo moguće da bude u našem timu, ali drago nam je da je ostao u srpskom fudbalu", rekao je Savo Milošević. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC