• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijan uzdignuta čela odlazi u Arsenal: Arteta izbrojao dovoljno razloga da Brazilac ostane u Londonu

Autor N.J.

Čelsi ima Ligu šampiona, Ligu Evrope i dva Kupa pobjednika Kupova, Arsenal samo jedan Kup pobjednika Kupova, ali i sedam titula prvaka Engleske više (13-6) i šest FA kupova više (14-8).

 Vilijan-prelazi-u-Arsenal-fudbalski-transferi-u-Evropi-UZIVO Izvor: Guliver, Clive Rose/Getty Images Europe

Poslije sedam godina na "Bridžu", 339 utakmica, 63 gola i 62 asistencije, Vilijan je spreman da prihvati platu koja ga čeka na "Emirejtsu".

Prema pisanju lista "The Daily Mail", Mikel Arteta odvojio je 220.000 funti, odnosno 244.000 evra nedjeljno za 32-godišnjeg Brazilca, koji bi trebalo da krene stopama svog starijeg saigrača i zemljaka, Davida Luiza.

Možda će vas zanimati

Čelsi ima Ligu šampiona, Ligu Evrope i dva Kupa pobjednika Kupova, Arsenal samo jedan Kup ponjednika Kupova, ali i sedam titula prvaka Engleske više (13-6) i šest FA kupova više (14-8).

Najbolje ocijenjeni igrač ekipe menadžera Franka Lamparda u sezoni 2019/20 "koketirao" je sa Barselonom dugo, a onda shvatio da gubi vrijeme i da ovakvu zaradu (i priliku) teško da će dočekati.

Napuštajući Čelsi kao slobodan igrač, Vilijan je podsjetio da je osvojio dvije Premijer lige, FA kup, Liga kup i Ligu Evrope i da odlazi "uzdignuta čela", što je izgleda bila i najava neprijatnog povratka naredne sezone u dresu gradskog rivala.

Ali, to već neko vrijeme nije tako strašna stvar u Londonu, kao kada su Ešli Kol, Emanuel Peti, Nikolas Anelka ili Vilijan Galas radili isto.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC