• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Hajduka navija za Zvezdu i veliki je "Delija": Hrvati bruje o novom pojačanju Splićana!

Autor Nebojša Marković

Možda ga se i navijači Zvezde sjećaju od prije par godina...

 Darko-Todorovic-igrac-Hajduk-Split-navija-za-Crvena-zvezda-RB-Salcburg-pozajmica Izvor: YouTube/HNK Hajduk Split/Printscreen

Hrvatski mediji danas bruje o igračima iz regiona. Prvo je u centru pažnje bio napadač Dinamo Zagreba koji se na "Maksimiru" krstio sa tri prsta, a sada je na red došao i fudbaler Hajduka.

Igrač splitskih "bilih" odigrao je odlično na debiju, a tamošnji mediji su već istakli da je on - veliki navijač Crvene zvezde!

Možda će vas zanimati

Darko Todorović ima 23 godine i igra na mjestu desnog beka. Igrač je RB Salcburga, a nedavno je stigao u Split na jednogodišnju pozajmicu. Hajduk će imati pravo otkupa, a Todorović je debitovao u pobjedi nad Istrom - 2:0.

Todorović je čak bio i asistent kod drugog gola Hajduka pa je zadovoljio na debiju. I ništa od ovoga ne bi bilo čudno da Todorović nije veliki navijač Zvezde, što su hrvatski mediji požurili da istaknu.

Momak iz Bijeljine je prije dvije godine bio igrač Salcburga kada su Austrijanci gostovali beogradskim crveno-bijelima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Od dana kada smo saznali da Zvezda može da bude naš potencijalni protivnik počeli smo da pričamo o toj atmosferi koja nas očekuje, a koje nema u Austriji. Kada smo saznali da se igra pred praznim tribinama osetili smo razočaranje, ali smo bili svjesni da to povećava naše šanse za plasman", pričao je tada Todorović.

Navijača na tom susretu nije bilo zbog kazne koju je Zvezda pretrpila od UEFA.

"Od malih nogu sam navijač Crvene zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učiniću sve kako bi Salcburg prošao dalje", rekao je tada fudbaler iz Bosne i Hercegovine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC