• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne ostaje nam ništa drugo osim da pobeđujemo: Natho priznaje da postoji pritisak, ali Partizan ima samo jedan izbor

Autor Pavle Knežević

Izraelac ne krije ništa, ali zna šta je najvažnije u svakom sistemu

 FK-Partizan-Bibars-Natho-treba-samo-da-pobedjujemo-Liga-Evrope-Superliga-fudbal-najnovije-vesti Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedio RFS 1:0 i tako prošao dalje u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope. Strelac jedinog gola bio je Bibars Natho iz penala.

Savo Milošević je posle utakmice rekao da razume to što bi bila katastrofa da je Partizan izgubio, a da sad mora da se pravda što je tim pobedio.

Možda će vas zanimati

Slično razmišlja i Izraelac: 1:0 je pobeda, a samo to se pamti.

"Utakmica je bila jako teška. Oni su organizovan tim, igraju taktički dobru odbranu. Bilo je jako, jako teško za nas. Prva je utakmica, oni su tvrdi. Raduje me samo što smo znali kako da privedemo utakmicu kraju. Pozitivno je i što nismo primili gol, sada idemo dalje", rekao je Natho.

Pritisak je bio veliki jer se igra samo jedna utakmica, a kapiten Izraela podseća na okolnosti.

"Znate, mi smo tek počeli sezonu. Da, jeste kao da smo nastavili od prošle, ali ovo nije normalna situacija ni za koga, a mi pokušavamo da uradimo najbolje što možemo. Da, pritisak postoji, ali kao što sam govorio mnogo, mnogo puta, ove sezone nam je važnije da pobedimo 1:0, jer smo tako uradili nešto", rekao je Natho.

Partizan ipak od svog stila neće odustajati.

"U buduće je bolje da igramo fudbal koji znamo, ali ponekad treba da znamo da pobeđujemo i u teškim utakmicama i u teškim trenucima i to će nam pomoći u sledećim rundama. Treba da sačekamo da vidimo protiv koga ćemo igrati, a ne zanima me odakle protivnik dolazi, zanima me samo da pobedimo", rekao je Natho.

Prilično ste sigurni sa penala i ne grešite. Koliki je pritisak, pogotovo u ovakvim utakmicama?

"Naravno da je veliki pritisak pre svakog penala. Pre svega, hoću da postignem gol i pomognem mom timu. U tim stvarima samo treba da uradim šta treba da se radi. Ako postignem gol, to je dobro i tu ne treba da se stane, a pritisak je, naravno, veliki. Ali, zadovoljan sam sa poslednjih nekoliko penala", kaže Izraelac.

Da li se osećate sigurnije kad je Vladimir Stojković na terenu? Koliko to znači kad se igra samo jedna utakmica?

"Radujem se zbog Stojketa. Drago mi je što je mogao da se vrati i odigra ovu utakmicu. Naravno da je sjajno igrati sa njim, drago nam je zbog njega i pokušavamo da pružimo sve od sebe. Jeste teško ovako kada se igra samo 90 minuta, jer greške mogu skupo da vas koštaju. Mnogo dobrih timova ispada iz Lige šampiona i Lige Evrope zbog toga. U ovakvom sistemu morate da budete koncentrisani. Naravno da više volim dvomeč, jer u dve utakmice može da se pokaže ko je bolji tim, ali ovakva su pravila sad i mi tu ne možemo ništa osim da pobeđujemo", kazao je Natho.

U nedelju se igra još jedna derbi utakmica, protiv Vojvodine u Novom Sadu. "Lale" su dužnici crno-belih jer su ih pobedili dva puta u pet dana u junu, od čega drugi put u finalu kupa. Da li je ovo prilika za osvetu?

"Ne pričamo više o kupu, to je završeno i sada samo gledamo napred. Da, treba da se spremimo za taj meč i pobedimo u nedelju. Hoćemo da pobedimo u svakoj utakmici i nadam se da ćemo to uraditi", rekao je Natho.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC