• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Vrijeme je da padne Barsa

Portugalac sa nestrpljenjem iščekuje 161. "El Klasiko" i smatra da će Real savladati najvećeg rivala poslije dvije i po godine.

 Ronaldo: Vrijeme je da padne Barsa Izvor: MONDO

Planeta će ispasti iz ležišta u ponedeljak kada se sudare titani - na jednoj strani Lionel Mesi, a na drugoj Kristijano Ronaldo.

Barselona i Real Madrid su obezbjedili plasman u osminu finala Lige šampiona i sada će okreću 161. prvenstvenom "El Klasiku" na Nou Kampu. Katalonci su dobili poslednja četiri, a na tri nisu primili ni gol. Međutim, "kraljevi" sada imaju nešto što nisu imali prethodnih sezona - čovjeka koji zna recept za uspjeh, Žozea Murinja.

I još nešto, imaju raspucanog Kristijana Ronalda.

"Ovaj Real je u potpunosti drugačiji od onog iz minulih sezona. Još nismo izgubili nijednu utakmicu", podsjetio je Portugalac, najbolji strijelac Primere, sa 14 pogodaka u 12 kola.

"U dobroj smo formi i uzbuđeni smo pred utakmicu u Barseloni. Mislim da ćemo da pobijedimo. Ekipa je sazrela i ne postoji bolji trenutak za gostovanje na Nou Kampu", dodao je Ronaldo.

Složio se sa konstatacijom da bi prevagu u derbiju mogao da donese Murinjo.

"On je najbolji trener na svijetu. Uvijek ide na pobjedu, a trofeji koje je do sada osvojio sve govore. Osvajao je titule gdje god da je radio. Svaki igrač bi volio da radi sa njim, jer je to neprocjenjivo iskustvo. Iako se naporno radi, drago mi je što mogu da mu budem na usluzi".

Svijet sa nestrpljenjem iščekuje da vidi duel dvojice najboljih fudbalera, Mesija i Ronalda. Međutim, Portugalac ne želi da izdvaja nijednog igrača iz ekipe Pepa Gvardiole.

"Ne treba da brinemo ni zbog jednog igrača Barselone već od cijele ekipe iako ponekad iz nje iskoči pojedinac", zaključio je Kristijano Ronaldo.

Real je prvi na tabeli sa 32 boda, jednim više od Barselone.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC