• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa ostaje!

"Nikada nije bilo ni najmanjih problema sa Benitezom, a nema ih ni sada. Nastavićemo da sarađujemo", kratko je rekao Ernesto Paoliljo.

 Rafa ostaje! Izvor: MONDO

Nema smjene... Uprkos sve dubljoj krizi u koju upada tim koji je prošle sezone sa Žozeom Murinjom osvojio sve što se osvojiti može, vlasnici Intera i dalje vjeruju u trenera, koji je preuzeo možda i najteži posao na svijetu.

Španac posrće u namjeri da zadrži (pre)visoke standardne koje postavio Murinjo, ali i prethodni trener Roberto Manćini. Inter se nalazi na šestom mjestu Serije A, sa devet bodova zaostatka za najvećim rivalom Milanom.

U Ligi šampiona, branioci trofeja nekako su se domogli osmine finala, ali najveći problem je što igra Intera djeluje kao... Raspad sistema.

Poslije minimalne pobjede nad Tventeom u Ligi šampiona (1:0), kojom je obezbjeđen plasman u drugu rundu, jedan od članova borda kluba Ernesto Paoliljo izjavio je da Benitez ostaje trener.

"Nikada nije bilo ni najmanjih problema sa Benitezom, a nema ih ni sada. Nastavićemo da sarađujemo", kratko je rekao Paoliljo za list "La Repubblica".

Inter u tekućoj sezoni brani titulu prvaka Evrope, Italije i osvojen Kup.

Poslije pobjede nad Tventeom, Benitez je pohvalio timski duh, a razloge loše igre i poraza pronašao je u velikom broju povreda, koje su zadesile ekipu kada je sezona počela.

"Na startu, tim je igrao odlično, a onda su došle povrede", apostrofirao je bivši menadžer Liverpula.

Ali, ni to nije "pilo vodu" kod italijanskih novinara, koji su se potom zapitali da li je upravo trener i njegov sistem rada odgovoran za seriju povreda i to ozbiljnih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC