• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boja najavljuje odlazak iz Humske!

Kamerunac želi da ode iz Partizana pošto je nezadovoljan minutažom, ali i nekim drugim stvarima u klubu.

 Boja najavljuje odlazak iz Humske! Izvor: MONDO

Pjer Boja je prošlog ljeta stigao u Partizan, a već ove zime želi da napusti Humsku. Kamerunski napadač nije zadovoljan statusom u ekipi.

"Nisam zadovoljan statusom koji imam", kaže Boja za "Danas" i objašnjava zbog čega tako razmišlja: "U dobroj sam formi i mislim da bi trebalo više da igram. U početku sam imao problema zbog propuštenih priprema i povrede, ali poslije je sve došlo na svoje mjesto. Sve sam radio perfektno do utakmice s BSK-om, kada sam, zbog gripa, mjesto startera prepustio drugim napadačima. Ne znam zašto, ali poslije toga me više nije bilo u ekipi. Čak ni protiv Šahtjora, protiv kojeg smo, suprotno praksi kada su u pitanju evropske utakmice kod kuće, odigrali samo s jednim špicem", u dahu govori Kamerunac.

Boja kaže da je razgovarao sa Stanojevićem i da mu je trener rekao da nije zadovoljan njegovim igrama.

"Zanimalo ga je i da li ću i poslije zime biti u Partizanu, pošto bi on volio da ostanem. Odgovorio sam mu teško, jer nije sjedenje na klupi jedino što mi ne ne odgovara. Ne sviđaju mi se još neke stvari u ekipi, o kojima ne bih javno da pričam, a iz primjera drugih vidim i da teško mogu pojačati ugovor. Preko je veći novac", rekao je Boja.

Mladi stručnjak na klupi Partizana ne krije da misli da je forma Kamerunca u padu.

"Nemam šta da mu prigovorim na račun odnosa prema radu, jedino mislim da je u 'padu'. Isto sam i njemu rekao. Zna i da ga cijenim, da nije tako ne bi počeo dvije utakmice u Ligi šampiona", objasnio je Stanojević pritom istakavši da bi voleo da Boja ostane u Partizanu, ali ne po svaku cijenu.

"Nisu mi potrebni nezadovoljni igrači, koji na takav način reaguju na sjedenje na klupi. Treba li tamo da pošaljem i Klea? Neću to da uradim. Ne samo zato što nas je Brazilac sve zadužio svim onim golovima u kvalifikacijama za Ligu šampiona već zbog toga što je ginuo i na svakom meču na kojem ga nije bilo među strijelcima", jasan je stav trenera "parnog valjka".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC