• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pod opsadom menadžera i skauta!

Menadžeri i skauti brojnih evropskih klubova tražili su veliki broj ulaznica na domaće utakmice banjalučkog kluba. "Zvaničnih ponuda još nema", kažu u rukovodstvu Borca.

 Borac pod opsadom menadžera i skauta! Izvor: MONDO

Sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević potvrdio je medijima da postoji veliko interesovanje za igrače jesenjeg prvaka Bosne i Hercegovine, ali i naglasio da će "klub pokušati da sačuva kostur ekipe za proljeće".

"Cilj je da zadržimo ekipu i osvojimo titulu šampiona. To ne znači, da nećemo prodavati igrače, ako bude dobrih ponuda, ali ne po svaku cijenu", izjavio je Ljubojević.

Navodno su među najtraženijim igračima Vule Trivunović, Milan Muminović i suspendovani napadač Ljubiša Vukelja (na fotografiji).

Ljubojević je podvukao da Muminović i Vukelja nisu na transfer listi i naglasio da Borac želi da ih zadrži do kraja ugovora.

"Uskoro ćemo imati zajednički sastanak, pa ćemo da odlučimo šta je najbolje za obe strane. Ako budu željeli da odu sa Gradskog stadiona, mi im nećemo praviti probleme. Naravno, ako budemo uredno dobili obeštećenje".

Što se tiče pojačanja, Borac će sigurno dovesti neke igrače u zavisnosti od eventualnih odlazaka, a prvi koji su stigli u Banjaluku, doduše na probu, su dvojica reprezentativaca Dominikanske Republike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC