• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Zvezda u Subotici, Voša buši "oklop"

Crveno-bijeli na teškom ispitu u nedelju, kada Partizan dočekuje Metalac. "Kraljevi remija" gostuju u Novom Sadu. Borac sa imperativom.

 JSL: Zvezda u Subotici, Voša buši "oklop" Izvor: MONDO

Utakmicama 14. kola predstojećeg vikenda nastaviće se borbe u Jelen Superligi Srbije. Derbi će se igrati u nedelju u Subotici, gdje će Spartak Zlatibor voda dočekati Crvenu zvezdu, dok će vodeći Partizan istog dana ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Crveno-bijeli iza sebe imaju niz od tri prvenstvene pobjede, a prošle sezone su na gostovanju Spartaku bili uspješni. Subotički "golubovi" su u blagom padu forme, pošto su u posljednja dva meča osvojili samo bod.

Partizan se poslije poraza od Šahtjora u Ligi šampiona vraća domaćim obavezama, pokušaće da na svom terenu dođe do sedme uzastopne prvenstvene pobjede.

Metalac je do sada upisao samo dvije "trojke", i to u posljednja tri kola. Nalazi se na 14. mjestu sa samo osam bodova.

U nedelju će na programu biti još dvije utakmice.

Rad je bio najprijatnije iznenađenje prvenstva, ali nije pobijedio u posljednja tri kola. "Građevinari" žele da se vrate na pobjednički kolosijek u duelu sa BSK-om, koji je osvojio četiri boda u posljednja dva kola.

U okršajima OFK Beograda i Javora u prošloj sezoni, za 180 minuta, mreža se zatresla samo jednom. "Romantičari" su to učinili u Ivanjici.

OFK je već pet kola bez pobjede, a u posljednja tri je dao samo jedan gol. Želja mu je da sve to nadoknadi protiv gostiju iz Ivanjice.

Vojvodina i Smederevo sastaće se u subotu. "Lale" imaju tri pobjede u nizu, dok Smederevci nisu izgubili u posljednjih pet mečeva.

"Smederevo je 'neprijatna' ekipa. Međutim, naš cilj je uvijek isti, idemo na pobjedu", jasan je trener Voše, Zoran Milinković.

Novosađani zaostaju za drugoplasiranom Zvezdom tri koraka i žele da se sa njom izjednače na tabeli, makar na 24 sata. Međutim, u prošloj sezoni nisu uspjeli da probiju "oklop". Smederevci su ostvarili čak osam remija, a poraz nisu doživjeli u prethodnih pet utakmica, još od gostovanja u Humskoj (3:5).

"Nedostaje nam bod sa gostovanja, pa da imamo isti saldo kao kada smo bili domaćini", ne krije vezista "oklopnika" Zoran Todorov da bi bio prezadovoljan devetim remijem.

U "derbiju začelja" Hajduk će u Kuli dočekati "fenjeraša", Čukarički.

U Inđiji će gostovati Sloboda Sevojno Point, a Borac u Čačku ima imperativ pobjede protiv Jagodine, jer je na nezavidnom 13. mjestu poslije tri uzastopna poraza. "Zebre" nisu dale gol u posljednjih pet mečeva, a slast pobjede nisu osjetili još od trećeg kola.

Parovi 14. kola:

subota, 13,00

Vojvodina - Smederevo
Borac - Jagodina
Hajduk - Čukarički
Inđija - Sloboda Sevojno Point

Nedelja, 13,00

Spartak Zlatibor voda - Crvena zvezda
Rad - BSK
OFK Beograd - Javor

Partizan - Metalac 17,00

TABELA:
Partizan 34, Crvena zvezda 31, Vojvodina 28, Rad 25, Sloboda Sevojno Point 20, Jagodina 19, Spartak Zlatibor voda 18, Smederevo 17, OFK Beograd 16, Javor 15, BSK 14, Inđija 13, Borac 12, Metalac 8, Hajduk 6, Čukarički 3.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC