• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babarogić: Nije dobro! Delić: Dobro je

I u Zajednici Superlige podeljena mišljenja oko promjene domaćinsta za utakmicu posljednjeg kola između Slobode Point Sevojna i Partizana

 Babarogić: Nije dobro! Delić: Dobro je Izvor: MONDO

Centralna fudbalska tema u Srbiji ovih dana je zamjena domaćinstva za utakmicu 15. kola Superlige između Slobode Sevojno Point i Partizana. Meč posljednje runde jesenjeg dijela prvenstava igraće se u Beogradu, a ne u Lučanima kako je prvobitno bilo planirano.

Crno-bijeli tvrde da zbog ove promjene regularnost takmičenja nije ugrožena, dok "vječiti rival" iz Ljutice Bogdana ne misli tako. Očigčedno će se o ovoj temi još pričati, a oglasio se i predsjednik Zajednice Superlige – Branimr Babarogić.

Prvi čovjek našeg elitnog klupskog takmičenja zbog ovog slučaja sazvao je hitnu sjednicu Izvršnog odbora Superlige.

"Kontaktirao sam nekoliko klubova i raspitao se o njihovom mišljenju o odluci koja može da unese nemir u takmičenje i otvori nova pitanja – što nam nimalo nije potrebno. Činjenica je da odluka nije dobra. Mi ćemo je preispitati i ako se složimo poništiti", rekao je bivši sudija, a prenosi "Sportski žurnal".

Komesar Branislav Delić ne slaže se sa Babarogićem.

"Ne vidim razlog da se diže tolika prašina zbog zamjene domaćinstva. Smatram da je sve urađeno shodno propisima i da ništa nije sporno. Zaista mi nje jasno zbog čega se bune iz Crvene zvezde", pita se komesar za takmičenje Superlige.

On je naglasio da se o ovoj promjeni pričalo i poslije žrijeba pred početak Superlige (postoji steno-zapis sa sjednice) i da su tada čelnici Zajednice Užičanima rekli da će im izaći u susret, jer je to omogućeno propozicijama takmičenja. Sloboda je i crveno-bijelima ponudila istu opciju, ali su Beograđani takvu mogućnost odbili, odnosno nisu mogli da se dogovore.

Crvena zvezda smatra da će regularnost takmičenja biti ugrožena ako se izvrši promjena domaćinstva, dok Delić kaže da takva odluka nikako ne može da utiče na regularnost.

Renoviranje stadiona u Užicu biće završeno na proljeće, a Sloboda Sevojno Point je upravo iz tog razloga tražila promjenu domaćinstva da bi crno-bijele dočekala na svom stadionu, a ne u Lučanima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC