• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šalke 05!

Navijači tjerali Magata, a on optužuje igrače: "Briga njih za navijače".

 Šalke 05! Izvor: MONDO

Šalke preživljana teške dane u Bundesligi, a poslije katastrofe u Kajzerslauetrnu (0:5), strpljenje su izgubili i oni koji su ga najviše imali – navijači.

Očigledno da prvo mjesto u Grupi B Lige šampiona nije zadovoljilo brojnu armiju navijača "rudara", koji su umjesto najavljivane borbe za titulu dobili poniženje i borbu za opstanak.
Okrenuta leđa gostujućih navijača na utakmici u Kajzerslauetrnu poslije trećeg primljenog gola i povici nepovjerenja upućeni treneru Feliksu Magatu jasno govore o stavu navijača Šalkea 04, kojeg je "Bild" u nedeljnom izdanju prekrstio u Šalke 05!

"Naša igra bila je odvratna, hladna... mogu da razumijem navijače", rekao je kapiten Šalkea Manuel Nojer, 24-godišnji golman koji je ponikao u klubu iz Gelzenkirhena.

"Mauel je u pravu. Ako nastavimo ovako nemamo šanse da ostenemo u ligi", složio se sa svojim golmanom Feliks Magat. "Ja sam razočaran, ne mogu da shvatim ni igrače, koje izgleda nije previše briga što naši navijači prelaze hiljade kilometara da bi nas bodrili", osuo je paljubu po svojim učenicima čuveni stručnjak.

Vrijeme je da se nešto mijenja na "Veltins Areni", toga je svjestan i predsjednik kluba Sep Šnusenberg, koji i dalje čuti po pitanju stava navijača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC