• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizan razlupao lončiće

Aktuelni šampion ubjedljivo pobijedio Metalac - 5:0. Po dva gola dali Babović i Iliev, a jedan Kleo.

 JSL: Partizan razlupao lončiće Izvor: MONDO

Parni valjak je nedorastao Ligi šampiona, ali u Jelen Superligi melje. Ni porazi na evropskoj sceni ne mogu da uzdrmaju crno-bijele toliko da se u prvenstvu sapletu.

Poslije poraza od Šahtjora, bes su iskalili na Metalcu - 5:0 (2:0).

To je ekipi Aleksandra Stanojevića sedma uzastopna pobjeda u šampionatu u kojima su dali 25 gola. Manje od tri primila je samo Crvena zvezda.

Strijelci protiv gostiju iz Gornjeg Milanovca u posljednjoj utakmici 14. kola bili su Stefan Babović u 40. minutu, Kleo minut kasnije, dok je Ivica Iliev postigao dva gola u drugom poluvremenu, u 48. i 53. Tačku na meč stavio je Babović, svojim drugim golom u 87. minutu - direktno iz kornera.

Crno-bijele sada samo teorija deli od osvajanja titule jesenjeg prvaka, jer imaju tri boda prednosti u odnosnu na Crvenu zvezdu kolo prije kraja prvog dijela prvenstva i 14 golova bolju gol-razliku. Narednog vikenda, kada se bude spuštala zavesa na domaću jesenju scenu, ugostiće Slobodu Point Sevojno (s obzirom na to da je zamijenjeno domaćinstvo).

Otkako je Miodrag Profa Radanović došao na klupu do gostovanja Partizanu, Metalac je zabilježio dvije pobede i poraz (prethodno nikoga nije savladao). Sada je doživeo najubjedljiviji neuspjeh.

Gosti su se u Humskoj dobro branili u većem dijelu prvog poluvremena, domaćin je stvorio šanse samo preko Moreire i Ilieva...

Peh ih je zadesio u 27. minutu kada je igru morao da napusti povrijeđeni napadač Misdongard Betoligar.

Odbrana Metalca kapitulirala je prvi put u 40. minutu, a onda i minut kasnije.

Džozef Kizito je centrirao sa lijeve strane, Stefan Babović je na pet-šest metara od gola skočio i glavom poslao loptu u mrežu - 1:0.

Odmah zatim Babović je upisao i asistenciju. Na 2:0 povisio je Kleo, takođe udarcem glavom iz neposredne blizine.

A onda se u nastavku raspucao Iliev. Prvo je krunisao veliku borbu Klea sa gostujućim defanzivcima, a zatim je loptu, odbijenu od golmana Bogunovića poslije šuta Radosava Petrovića, smjestio u mrežu sa ivice šesnaesterca - 4:0.

I za kraj, najlepši trenutak - Babović je izveo korner, lopta je letjela do "druge stative" i završila u mreži - 5:0.

PARTIZAN: Stojković - Miljković, Jovanović, Krstajić, Kizito - Petrović, Ilić (57. Kamara), Moreira (od 57. Brašanac), Babović - Iliev, Kleo (od 67. Boja).

METALAC: Bogunović, Pavlović (od 60. Rakočević), Otašević, Bajić, Lukić (od 70. Slojić), Krasić, Adamović, Nenadić, Savićević, Simović, Betoligar (od 27. Stanojlović).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC