• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Sve smo uspjeli

Trener Partizana presrećan jer je njegov tim ove jeseni učestvovao u Ligi šampiona, pobijedio na Marakani, igrao ultra ofanzivno...

 Stanojević: Sve smo uspjeli Izvor: MONDO

U Humskoj 1 su u nedjelju uveče slavili osvajanje jesenje titule. Iako je preostalo da se odigra još jedno kolo Jelen Superlige do odlaska na odmor, u kome Zvezda može da se izjednači sa Partizanom po broju bodova, ogromna prednost crno-bijelih u gol-razlici daje im za pravo da slave.

Zamoljen da prokomentariše ubjedljivu pobjedu nad Metalcem (5:0), trener aktuelnog šampiona Aleksandar Stanojević je rekao:

"Najjači utisak mi je osvojena jesenja titula. Izuzetno sam zadovoljan, jer smo pored niza teških utakmica u Ligi šampiona uspeli da pobedimo na Marakani i da svo vrijeme igramo ultra ofanzivno"...

Ne zaboravlja Stanojević da je sve moglo da bude drugačije da je Metalac poveo.

"Imali su stoprocentnu šansu na 0:0. Metalac je krenuo ofanzivno, zato je i bila ovakva utakmica. Zadovoljstvo je sastati se sa ekipama koje žele da igraju fudbal".

Stanojević je nedavno izjavio da mu je žao što nije ukazivao više šansi mladom Darku Brašancu. Uveo ga je u igru protiv Metalca, a Brašanac se umalo upisao u strijelce.

"Navijali smo da postigne gol".

Trener Partizana je priznao da je "svašta rekao" Džozefu Kizitu.

"Da smo zbog njegove nonšalantnosti primili gol kod 0:0, ko zna kako bi se razvijala utakmica. Zato sam mu svašta rekao", predočio je Stanojević.

Stefan Babović je otvorio i zatvorio crno-bijelo golgetersko veče.

"Najvažnije je da je Partizan pobijedio. Teško je igrati poslije utakmice u Ligi šampiona, gdje se mnogo potrošimo", poručio je Babović.

Tačku na meč stavio je pogotkom direktno iz kornera.

"Imao sam malo i sreće, gađao sam oštro, a ona je ušla u gol".

"Jug" mu je skandirao ime.

"Fenomenalan je osjećaj kada ti navijači odaju takvo priznanje. To je nagrada kada se igrač bori. Trudim se da igram dopadljivo, ali prvenstveno da igram za ekipu".

Kao i šef struke, i Babović je prezadovoljan jesenjim dijelom sezone.

"Ovo je koncept koji Partizan forsira godinama i koji će tek davati rezultate ako se ekipi da vremena. Bićemo stalni učesnici Lige šampiona. Dušebrižnicima smo zapušili usta. Partizan je uradio više nego što se očekivalo. Realno, više se ne može", jasan je bio Stefan Babović.

Trener Metalca, Miodrag Profa Radanović, zna razloge ubjedljivog poraza od šampiona.

"Partizan je dominirao, a mi smo poklušali da mu se suprotstavimo koliko smo mogli. Ostavilo je traga to što ekipa nije ostvarila pobjedu u 19 utakmica... Do mog dolaska. Igrači nemaju samopouzdanja iako smo u prethodna tri meča ostvarili dve pobjede", kaže Radanović.

"Partizan je ozbiljan tim, koji je bio nadahnut i napadao sa svih strana. Imali smo šansu da povedemo. Ali, kada se za 13 minuta prime četiri gola, jasno je da je sve bilo okrenuto protiv nas. To je i nedostatak koncentracije. Ne bih ništa zamjerio igračima", završio je Profa Radanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC