• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Subotici se sreli Karadžić i Kleut

Predsjednik FSS i generalni sekretar Crvene zvezde održali su neformalni sastanak i dotakli probleme, koji nagrizaju odnose Saveza i crveno-bijelih.

 U Subotici se sreli Karadžić i Kleut Izvor: MONDO

Utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde u Subotici, bila je dobar povod da, makar neformalnog, dođe do susreta između predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i nekog iz rukovodstva crveno-bijelih.

Do sastanka je i došlo, potvrđeno je MONDU, a sa bivšim predsjednikom FK Spartak iz Subotice, sada FSS, razgovarao generalni sekretar FK Crvena zvezda Andrija Kleut.

Ovo možda i ne bi bila vijest da već duže od godinu dana ne traje otvoreni sukob između Karadžića i aktuelne uprave jednog od dva najveća srpska kluba, odnosno da da čelnici Crvene zvezde ne insistiraju na tome da prvi čovjek srpskog fudbala treba da ode sa te funkcije i prije isteka četvorogodišnjeg mandata, 15. jula 2012. godine.

U Crvenoj zvezdi potvrđeno nam je da je do neformalnog sastanka u Subotici bilo.

"Da, vidio sam se sa Tomislavom Karadžićem. Bio je to neformalan sastanak, ali ne želim da pričam o detaljima razgovora", rekao je Kleut za MONDO.

Novi kamen spoticanja u pravom kamenolomu koji dijeli vrh FSS i Crvene zvezde predstavlja odluka Zajednice Superlige da prihvati zahtjev Slobode Point Sevojna, u kojem je užički klub zatražio da gostuje fudbalerima Partizana narednog vikenda, umjesto da ih dočeka u obližnjim Lučanima.

Smatrajući da bi bio praznik sporta ako bi Slobodi bilo dozvoljeno da umjesto ovog decembra, narednog proljeća, u posljednjem kolu Superlige dočeka šampiona Srbije na renoviranom stadionu u Užicama, a ne u Lučanima, Zajednica Superlige prihvatila je ovu rokadu i time izazvala buru negodovanja, najviše sa adrese Ljutice Bogdana 1a u Beogradu.

Nema sumnje da je i ta tema "dotaknuta" na sastanku Karadžić-Kleut, a ako je nešto dobro u svemu, to je onda činjenica da dvije strane bolje i češće komuniciraju u posljednje vrijeme, iako je teško povjerovati da će doći do promjene stavova po pitanju Karadžićevog (ne)ostanka na mjestu predsjednika FSS.

U narednih dan, dva, Upravni odbor Zajednice Superlige trebalo bi da održi vanredan sastanak, na inicijativu nekoliko klubova, koji se protive odluci da se Slobodi i Partizanu zamjene domaćinstva, u toku prvenstva.

Užičani su isto ponudili Crvenoj zvezdi, koja je to odbila i dobila utakmicu u Lučanima sa 3:0.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC