• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babarogić zakazao hitnu sjednicu

Upravni odbor Zajednice Superlige Srbije u utorak će raspravljati o odluci da se zamijeni domaćinstvo Slobodi i Partizanu.

 Babarogić zakazao hitnu sjednicu Izvor: MONDO

Predsjednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Branimir Babarogić zakazao je za utorak vanrednu sjednicu Izvršnog odbora, na kojoj će se raspravljati o odluci komesara za takmičenje Branislava Delića da Sloboda i Partizan u narednom kolu šampionata Srbije zamijene domaćinstvo.

Delić je na osnovu propisa o takmičenju odlučio da prihvati zahtjev Slobode da u narednom kolu ne dočeka Partizan u Lučanima, već da gostuje u Beogradu.

Toj odluci usprotivila se Crvena zvezda, koja smatra da se time narušava regularnost takmičenja, pa je Babarogić, inače član rukovodstva Crvena zvezde, odlučio da sazove sjednicu Izvršnog odbora da bi se predstavnici svih klubova izjasnili o tom problemu.

Delić je u ponedeljak sa zadovoljstvom konstatovao da je u posljednjem kolu prvenstva Srbije postignut rekordan broj golova na domaćim terenaima. Strijelci su bili veoma raspoloženi, pa su na osam prvoligaških mečeva postigli 27 pogodaka.

Crvena zvezda je od komesara za takmičenje zatražila da se njena utakmica narednog kola protiv Vojvodine ne igra u nedelju, kao je predviđeno kalendarom, nego dan ranije.

Da li će doći do promjene znaće se poslije razgovora sa predstavnicima Vojvodine, koji treba da se saglase sa promjenom ternima.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC