• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Suarez mi nikad nisu bili bliski prijatelji: Rakitić se otvorio o međuljudskim odnosima u Barseloni

Autor Pavle Knežević

Gaji samo poštovanje prema ovom dvojcu, ali prijateljstva nema

 Ivan-Rakiktic-Barselona-Lionel-Mesi-Luis-Suarez-mi-nisu-bliski-prijatelji-fudbal Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Ivan Rakitić je napravio krupne promjene ovog ljeta: oprostio se od reprezentacije i vratio se u Sevilju, napustivši Barselonu poslije šest godina.

Sada se otvorio i priznao da nikad nije bio blizak prijatelj sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom. Bez obzira na osvojene trofeje, među kojima su i Liga šampiona 2015. i četiri nacionalne titule, prijateljstva nije bilo, ali osjeća samo poštovanje prema ovom dvojcu.

Možda će vas zanimati

"Rekao sam svoju stranu. Moj odnos sa njima nikada nije bio onakav kakav imaju bliski prijatelji. Vjerujem da je to teško ostvariti u grupi od 23 ili 24 igrača", rekao je Rakitić za španske medije.

Ali, to ne znači da nije imao prijatelje među legendama kluba.

"Moji najbliži prijatelji prošle sezone bili su Andres Inijesta, Mark-Andre ter Štegen, Kevin Prins Boateng i Žunior Firpo. Ali, poštujem obojicu. Bili su mi saigrači šest godina i veoma su važni igrači. Uvijek smo se jako dobro slagali i prema njima imam samo poštovanje. Tokom karantina smo bili blizu jedni drugih, skoro komšije. Zahvalan sam im kako su se odnosili prema meni tokom godina", rekao je Rakitić.

Ovaj 32-godišnji Hrvat bio je jedan od prvih igrača kojima je Ronald Kuman "pokazao vrata" kada je preuzeo klub. Suarez je vrlo brzo krenuo za njim, ali je još "zaglavljen" u Barseloni.

Poslije velikog rata, Mesi je ipak odlučio da ostane, ali predsjednik kluba Đozep Marija Bertomeu je i dalje omražen među navijačima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC