• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Ismijani "kraljevi", šamar Murinju

Ubjedljiva pobjeda Barselona protiv Real Madrida od 5:0 zauzela je centralno mjesto na naslovnim stranama španske štampe.

 Mediji: Ismijani "kraljevi", šamar Murinju Izvor: MONDO

Mediji su jednoglasno konstatovali da je "kraljevski" klub "ponižen i ismijan".

"5-0, Murinjo je dobio šamar", naslov je u listu "Sport" iz Barselone. U tekstu se dodaje da je pobjeda Barselone - istorijska.

"Barselona je odigrala spektakularnu utkmicu, ponizila je Murinja i Real. Cijeli svijet je vidio na niko nije ravan Barseloni", euforičan je zaključak lista "Sport".

Još jedan katalonski list "El Mundo Deportivo" na naslovnoj strani ima veliku sliku golmana Barselona Viktora Valdeza i štopera Đerara Pikea uz naslov "Real je uništen!".

Tiraža madridska "Marka" istakla je dobru igru Barselone, ali je navela i da je sudija Ituralde Gonzales propustio priliku da svira penal za Real, kod vođstva domaćina od 2:0.

"Poslije uvodnih 18 minuta sve je bilo gotovo, a Ćavi, Vilja i super Mesi igrali su fudbal iz druge galaksije... Barsa je uništila Real koji je potpuno razočarao. Domaćin je očitao lekciju Murinju i njegovim igračima", kaže se u tekstu "Marke", koja je za igrača utakmice proglasila strijelca prvog gola Ćavija.

Drugi list iz Madrida, "As", izvještaj sa utakmice počeo je naslovom "Razbijeni u paramparčad" i sa slikom iz završnice meča kada je igrač Reala Serhio Ramos dobio crveni karton.

"Igra Barselone bila je pravi ples u poređenju sa bez duše Realom", istakao je "As".

Ugledni "El Pais" ocijenio je da je "pobjeda Barselona istorijska, a da je Real bio impotentan", dok je "El Mundo" u naslovu stavio da su je "Barsa opet ponizila Madriđane".

Lokalni mediji iz Barselone kritikovali su igrače Reala i nazvali ih "kukavicama u bijelom", jer poslije utakmice nisu htjeli da daju izjave prisutnim novinarima na stadionu Nou Kamp.

Realovim igračima, navodno, trener Murinjo je zabranio da daju izjave, a pred novinare je jedini izašao reprezentativac Španije Ćabi Alonso.

(Beta, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC