• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasilijević za MONDO: Sramota!

Zvezda smatra da je odluka Zajednice sramotna i da je ugrožena regularnost u Superligi.

 Vasilijević za MONDO: Sramota! Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi nisu zadovoljni odlukom Zajednice da se ipak dozvoli Slobodi Point Sevojno da zamijeni domaćinstvo sa Partizanom. Užičani će u subotu gostovati u Humskoj, a u posljednjem meču u sezoni crno-bijeli će igrati na renoviranom stadionu u UŽicu, čija bi rekontrukcija trebalo da se završi do početka proljećnog dijela prvenstva.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da je regularnost ugrožena, a zamjenik sportskog direktora Goran Vasilijević kaže da crveno-bijeli nisu promijenili svoj stav, koji su imali prije vanredne sjednice Izvršnog odbora Zajednice Superlige.

"Zvezda ima isti stav u odnosu na skandaloznu odluku o zamjeni domaćinstva između Slobode Point Sevojno i Partizana. Odluka je sramotna! To je potez koji dovodi u pitanje regularnost takmičenja. Drago nam je što i Vojvodina ima isti stav po ovom pitanju jer su samo Zvezda i Vojvodina direktno zainteresovane da budu protiv zamjene domaćinstva", kaže Vasilijević za MONDO.

Crveno-bijeli smatraju da su ostali klubovi pristali da se promena izvrši prije svega zbog toga što nisu konkurenti Partizanu u borbi za titulu.

"Klubovima koji su glasali za ovu odluku je potpuno svejedno gdje će se igrati, jer nisu direktni konkurenti Partizanu. Sada se nadamo da će neka od televizija da prenosi tu utakmicu, pa da će svi imati priliku da vide kako se igra", zaključio je zamjenik sportskog direktora Gorav Vasilijević

Partizan i Sloboda Point Sevojno sastaju se u subotu od 16 časova, dok Zvezda dva sata kasnije dočekuje Vojvodinu.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC